Play ponuda

Chippendalesi u akciji, to se ne propušta!

shimmer fallback

Najpoznatija muška plesna atrakcija Chippendales ponovo dolazi u Zagreb! Nabildani momci zagrijat će ljepši spol 5. studenog u dvorani Kornati Hypo centra.

20.10.2011.
16:19
Play ponuda

Nabildani momci koji definitivno privlače pažnju znaju pripremiti nezaboravan nastup, a uvjereni smo kako će i hrvatske ljepotice to potvrditi; ukoliko ne ostanu bez teksta. Za pripadnice nježnijeg spola, 5. studenog u dvorani Kornati Hypo centra Chippendalesi pripremaju uzbudljiv i egzotičan nastup.

Osim što sama činjenica da dolaze ovi seksi momci u Zagreb obogatiti jednu žensku večer mišićima, smijehom i 'wellnesom za oči', dovoljna da se požuri na najbliže prodajno mjesto Eventima, tu se krije još jedna zanimljivost.

Naime, ovaj show organizira ženski košarkaški klub Novi Zagreb, preuzevši tako stvar u svoje ruke i, umjesto traženja sponzora i sredstava koji su im potrebni da bi klub funkcionirao, cure su odlučile same osigurati novac za klub.

A što će se zapravo događati u na toj spektakularnoj večeri 'samo za žene?' Riječ je o glazbeno-scenskom spektaklu koji striptiz pretvara u visokobudžetni show s vrhunskom koreografijom. U svoje atraktivne nastupe ovi muškarci integriraju elemente plesa, pjevanja i striptiza, a spoj svih tih elemenata, naravno uzevši u obzir i njihov fizički izgled, zagarantirano pobuđuje vruću atmosferu.

Ovi zgodni plesači zamamnim pokretima svojih mišića izazivaju pravu euforiju u ženskoj publici. Ne vole kada ih se naziva striperima jer smatraju da to podcjenjuje ono što rade, no ovi vrhunski umjetnici (umjetnici je riječ koja ih uistinu opisuje) uz ples skidaju odjeću sa sebe time izazivajući uzdahe i vriskove gledateljica.

Chippendalesi osim što odlično izgledaju, plešu i pjevaju; blizu su vam, a i skidaju se! Pozivamo sve cure, djevojke i žene da ostave na nekoliko sati doma ili s prijateljima svoje dečke i muževe, a sebi priušte zaista vruće iskustvo: girls night out! Smije se gledati, ne smije se dirati!

Ulaznice Ulaznice za ovaj spektakularan muški show su ograničene, a podijeljene su u slijedeće kategorije: Tribina: 180 kuna Parter sjedenje: 250 kuna VIP parter: 300 kuna (VIP ulaznica odnosi se na sjedenje za stolovima: 1 stol = 4 stolice, sjedalo 300 kn. Ukoliko kupite ulaznice za cijeli VIP stol (4 sjedala) na poklon dobivate šampanjac)

U prodaji su na svim mjestima sustava Eventim.

U suradnji s organizatorima podijelili smo 15X2 ulaznice!

Željka Jagodić Petra Marciuš Iva Klepac Sonja Mesić Zorica Bazina Marijana Počekaj Ida Brundić Anita Majić Maja Kušenić Kristina Frljić Sanela Ivelić Sanela Rogić Branka Basta Ana-Maria Makarun Nina Domazet

Karte podižete na porti net.hr-a, radnim danom od 9 do 18 sati.

Play ponuda
Play ponuda