Pellegrini ljut na upravu Reala, tješi ga 12 milja €

Stigao je s velikim očekivanjima i nadanjima, međutim nakon svega jedne sezone čileanski nogometni stručnjak Manuel Pellegrini je dobio otkaz na klupi Real Madrida.

27.5.2010.
20:44
VOYO logo

arti-201005260842006"Došao sam s velikim ambicijama, međutim nisam mogao raditi stvari koje sam planirao. Od prvog dana sam imao problema s čelnicima kluba", kazao je Pellegrini u prvom razgovoru s novinarima nakon što je dobio otkaz.

Pod njegovim vodstvom Kraljevski klub je osvojio drugo mjesto u prvenstvu iza Barcelone, u Ligi prvaka je ispao u osmini finala od Lyona, a u Kupu Kralja od trećeligaša Alorcona ostavši još jednu sezone bez trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201005260717006"Perez je zamislio sjajan projekt, no sve je otišlo u krivom smjeru. Real uopće ne poštuje svoje trenere", dodao je bivši trener Villareala, River Platea, San Lorenza i još nekolicine južnoameričkih klubova.

Pellegrini je kazao kako je od predsjednika kluba Florentina Pereza zatražio da u klubu ostanu Nizozemci Wesley Sneijder i Arjen Robben, međutim Perez ih je prodao Interu i Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pellegrini je otkrio kako već mjesecima nije razgovarao s Perezom i bio je svjestan kako će teško ostati na klupi najtrofejnije europske momčdi.

arti-201005260284006"Posljednji put sam razgovarao s Perezom u kolovozu prošle godine", otkrio je sada već bivši Realov trener koji će se utješiti s 12 milijuna eura otpremnine koliko bi trebao dobiti zbog ranijeg raskida ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo