Mjesečeve mijene – ožujak

Osjećaji koji su bili skriveni, možda i duboko zakopani, mogli bi s mladim Mjesecom u Ribama konačno izbiti na površinu dok će neki uspijevati duboko ući u tuđu psihu.

2.3.2010.
13:36
VOYO logo

Sa punim Mjesecom u Vagi opet na vidjelo dolazi potreba za skladom, ljepotom i sezonskim make-overom ....

OŽUJAK 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MLAD MJESEC U RIBAMA, 15.03.2009 Sredinom mjeseca, Mjesec će se naći u Ribama, zadnjem znaku zodijaka, koji voli općenito sve što raste. Razmišljali ste o šišanju? Zapele su vam za oko nove cipele za proljeće? S ovim mladim Mjesecom, možete mnogo dublje ući u osjećaje i psihološku osobnost bilo svojih prijatelja, bilo obitelji. Svi neiskazani osjećaji i događaji će se iskazati, jer se time otvara prostor za novi ciklus. Ovaj period može biti obojan pretjeranom osjetljivošću, koju će naročito osjetiti Blizanci i Strijelci, dok će za sve ostale biti vrijeme kada ćemo pokušati doprijeti do korijena problema, uvjeta i uzroka određenih događaja i situacija na jedan mekši i obazriviji način. Djevice bi mogle upasti u svojevrsni oblik stalnog prigovaranja.

PUN MJESEC U VAGI, 30.03.2010. Vrijeme je za promjenu izgleda, stavova, ponekih navika, jer nam je na vidiku promjena godišnjeg doba. Rakovi i Jarci će nešto kasnije osjetiti navalu proljetne energije. Sposobnost suradnje i otvorenost ka idejama, je naglašena, pa tako što više budete komunicirali s ljudima to ćete biti sretniji i zadovoljniji. Neke površinske promjene – promjena frizure, boje kose, ili neki novi odjevni predmet – će većini biti na pameti, jer Vage vole sklad i ljepotu. Za neke znakove biti će teško donositi odluke, no za Vage u ovim danima, to ne samo da neće biti problem, nego će upravo znati što točno žele. Neke će zgrabiti nove prilike, a zahvaljujući svojoj sklonosti ka diplomaciji i ispraviti neke prethodne pogreške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorin Čerina

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo