Jaco, nije Nobel, nego časopis koji dijeli – torbe!

'Što govori njegovo golo tijelo', '25 ideja za vašu frizuru'... samo su neke od tema kojima se bavi novi broj Glamoura, magazina koji je našoj premijerki dodijelio nagradu Žena godine.

3.11.2010.
12:09
VOYO logo

Jadranka Kosor našla se, kako smo već pisali, među 19 predsjednica država ili vlada u svijetu kojima je američki magazin Glamour dodijelio titulu Žena godine. Riječ je o časopisu koji se bavi modom, ljepotom, zdravljem te seksom i vezama. Tako Glamour u svom posljednjem broju donosi teme kao što su "Što govori njegovo golo tijelo", "25 ideja za vašu frizuru" ili "10 razloga zašto dobivate akne". U slučaju da se pretplatite na ovaj magazin, na poklon ćete dobiti ni manje ni više nego – torbu! A takve torbe naša premijerka najviše voli: velike, boje ciklame s kroko uzorkom.

Upravo na taj dio mogla bi tipovati naša Jadranka Kosor, koja 8. studenoga odlazi u New York kako bi primila nagradu. Možda tamo naša premijerka, nakon Fendija koji to nije, dobije kakav original.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, dajmo joj za pravo toliko da je lijepo što se našla među pohvaljenim ženama, čija su mjesta do jučer zauzimali muškarci, i to ženama za koje u svijetu smatraju kako su napravile iskorake u političkom djelovanju.

No, je li nagrada magazina Glamour doista toliko bitna da se Jadranka Kosor njome šepuri i drži predavanja oporbi o besmislenosti njihovog nedavnog zahtjeva za njezinom smjenom? Ne bismo rekli. Možda da je osvojila Nobela, ali to su već vijesti iz nesvijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ne mislimo tako samo mi, pokazuje i izjava profesora Ivana Grdešića s Fakulteta političkih znanosti, koji je za Novu TV rekao kako je riječ o 'zgodnoj, simboličnoj nagradi, ali bez ikakve stvarne vrijednosti...'

'Možda malo više propagande za našu premijerku', dodao je Grdešić, uz napomenu da 'po nagradu nije primjereno otići dok istovremeno vodi zemlju u kojoj su građani nezaposleni i grcaju u dugovima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201011020748006 arti-201010260415006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo