NIJE NI STIGLA NA MEDENI MJESEC / Zatražila razvod braka dan nakon vjenčanja zbog muževog ponašanja: 'Svi mi govore da mu dam novu priliku, ali...'

Image
Foto: Shutterstock

Nakon što je dočekala dan koji joj je trebao biti najsretniji u životu, jedna žena je otkrila da nije ni stigla na medeni mjesec jer je ubrzo zatražila razvod od svog supruga

20.8.2023.
21:05
Shutterstock
Play logo

Jedna žena je progovorila o svom ne baš sretnom braku u pismu za online magazin Slate u rubrici "Dear Prudence", u kojem je objasnila da se udala neposredno prije Božića 2021., ali da je planirala ponovno biti slobodna do kraja siječnja 2022. Očito joj to od samog početka nije bio plan, ali shvatila je da jednostavno ne može ostati s čovjekom za kojeg se udala nakon nesretnog događaja koji se dogodio na dan njihova vjenčanja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Žena je objasnila: "Nikada mi nije bilo stalo do udaje, ali nisam se tome protivila. Pa kad me moj dečko zaprosio 2020., odlučili smo se za to. Svako od nas je preuzeo otprilike pola odgovornosti za organizaciju vjenčanja, ali mislim da sam bila prilično razumna u pogledu kompromisa kad je on nešto stvarno želio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladenka je imala jedno 'čvrsto pravilo' za njihov veliki dan: "Nije mi smio utrljao tortu u lice na prijemu."

Nejasno je zašto točno ova žena nije htjela sudjelovati u ovoj tradiciji, ali to je bila njezina odluka.

Nastavila je: "Budući da je moj partner razuman čovjek koji me dobro poznaje, on to nije učinio." Umjesto toga, učinio je nešto mnogo gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Shutterstock
Image
Foto: Shutterstock

"Zgrabio me za potiljak i gurnuo mi glavu u tortu. To je bilo planirano jer je torta bila uništena, a on je imao hrpu kolačića kao rezervu." Shrvana situacijom, mladenka je rekla da je 'otišla' s vjenčanja, a samo dan kasnije novom suprugu rekla je da više ne želi biti u braku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Zašto se u Dubrovniku toliko razvode?

"Stojim iza toga", rekla je, ali je naišla na otpor svojih voljenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su se skupili kako bi mi rekli da mu trebam dati drugu priliku", rekla je. "Da pretjerano reagiram zbog svojih problema (jako sam klaustrofobična nakon prometne nesreće prije mnogo godina, i apsolutno sam se uspaničila kad su mi gurnuli glavu u tortu). Ja njega volim (iako trenutno to uopće ne osjećam), on mene voli, a to znači ne odustajati na prvoj prepreci. Svi su uvjereni da činim užasnu pogrešku i da se pitam jesam li u pravu."

Nakon što je pročitala pismo, Prudence joj je odgovorila ističući da njezini prijatelji i obitelj 'nisu oni koji se svaki dan moraju buditi s muškarcem čije ih ponašanje odbija. Dakle, moraš slušati samo sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravite mentalnu bilješku o tome tko od vaših voljenih ne cijeni vašu sreću i nastavite s razvodom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo