Iako je mislio da će sa suprugom uživati u slobodi kada su djeca napustila dom, situacija se nije razvila onako kako je očekivao

Muškarac u kasnim 40-ima zabrinut je zbog situacije u svom braku. Naime, uz to što se ne seksa sa suprugom onoliko koliko bi htio, žali se na to da je ona nezainteresirana čak i dok su intimni.

Obratio se Deidre Sanders, Sunovoj savjetnici za seks i veze, kako bi saznao u čemu griješi i može li se njihov problem ikako popraviti.

"Moja žena priča o kupovini dok se seksamo, što se ne događa tako često. Kada smo počeli izlaziti bila je jako zagrijana za seks, ali interes joj je splasnuo kada smo dobili djecu. Sada smo u kasnim 40-ima i djeca su odrasla", napisao je čitatelj na početku.

Za sebe tvrdi kako je oduvijek imao izraženi libido, a muči ga to što sada kada su djeca napustila dom ne uživaju koliko bi mogli.

"Čak i kada se seksamo, ona je nezainteresirana. Trenutno živimo s mojim svekrom jer su se on i ženina majka razveli, a on ima tumor na mozgu pa moja supruga brine o njemu. Razumijem da je zabrinuta, ali tu smo već dva mjeseca i nijednom nismo vodili ljubav", napisao je i zatražio savjet.

Trud u spavaćoj sobi i van nje

Deidre je odmah prešla na stvar i rekla u čemu bi mogla biti stvar. "Možda bi bila zainteresiranija za seks da obavljaš svoj dio kupovine i pomažeš joj dok se brine za oca", poručila je čitatelju.

Upitala ga je i je li bio posvećen otac i trudi li se zadovoljiti ženu tijekom seksa.

"Potrudi se izvan spavaće sobe i u njoj, pitaj ženu što bi joj pomoglo da se nasmije, a onda će ti ona vratiti istom mjerom", zaključila je kolumnistica.