Play ponuda

SREĆA U NESREĆI: / Lopov mu pojeo čokoladicu, pa mu proizvođač poslao 6.500 novih

Image
10.11.2016.
14:10
Play ponuda

Jobbins je novinaru lokalnog lista The Wichita Eagle iz Manhattana u Kansasu ispripovijedao da mu je netko uzeo čokoladicu Kit Kat iz nezaključanog automobila parkiranog ispred studentskog doma, na što je reagirao proizvođač, tvrtka Hershey.

Za list je rekao da je automobil ostavio nezaključan jer mu se žurilo, a kad se vratio na mjestu za šalicu umjesto omiljene čokoladice je našao poruku koju je ostavio 'lupež': "Obožavam Kit Kat čokoladice pa sam provjerio jesu li vrata otključana.... hmm, nisu bila, a ja nisam mogao odoljeti pa sam uzeo samo čokoladicu. Oprosti, bio sam gladan."

Podijelio s kolegama

Jobbins je fotografiju poruke objavio na Twitteru, a kako su društvene mreže gotovo svemoguće, priča je stigla do nekog iz Hersheya, poznatog američkog proizvođača slatkiša.

Uprava tvrtke u studentski dom je nedugo nakon toga poslala svojeg predstavnika koji je Jobbinsu poklonio 6.500 čokoladica Kit Kat.

Ugodno iznenađeni student dio čokoladica podijelio je s kolegama, a na Tweeteru i ostalim društvenim mrežama objavio je svoju fotografiju za volanom automobila čija je unutrašnjost preplavljena čokoladicama.

Play ponuda
Play ponuda