U novom 'biznisu' je nešto više od šest mjeseci, a najviše ju je šokiralo što je većina udvarača značajno mlađa od nje

Stella Smith, 44-godišnja samohrana majka iz Londona, u ožujku je ostala bez posla u event industriji, ali ubrzo se snašla i živi bolje nego ikada. Naime, odlučila je pronaći muško društvo preko stranice 'Seeking Arrangemet' koja spaja ambiciozne žene s imućnim udvaračima, piše Daily Mail.

Samo nekoliko dana nakon pridruživanja, Stella je dobila više od 100 poruka. U međuvremenu je otišla na 20-ak spojeva, uglavnom s mlađim frajerima.

"Kada bih prije zamišljala sponzora, zamislila bih bogatog, starijeg čovjeka okruženog mlađim djevojkama, a iznenadilo me što je većina tipova koje sam upoznala preko stranice dosta mlađa od mene, neki i više od 10 godina", priznala je 44-godišnjakinja.

Plaćaju za život bez drame

Dodala je kako se radi o poduzetnim i zgodnim mladićima koji žele život bez drame te su voljni za to platiti. "Ne žele trpjeti prohtjeve i pritiske, ali žele me financijski podržati i sa mnom podijeliti ono što imaju", objašnjava.

Stella se razvela od supruga kada su joj djeca bila mala. Živjela je diljem svijeta, a skrasila se u Londonu prije šest godina. Od razvoda nije imala puno vremena za ozbiljnije veze.

"Veze su mi uvijek trajale oko godinu dana i nikad se nisam seksala samo za jednu noć. Nemam ni određeni tip muškarca na koji padam. Uvijek bih nakon prekida pala na potpuno drugačijeg tipa. Još uvijek tražim svog savršenog muškarca", rekla je.

Svoje majčinstvo odvaja od ljubavnog života kako njena djeca ne bi mislila da pokušava zamijeniti njihovog oca. Razmišljala je što joj je nedostajalo u prijašnjim vezama i kako ih je mogla poboljšati.

Zna što želi

"Shvatila sam da želim biti s nekim tko je uspješniji od mene jer bi mogao biti opušteniji i zabavniji", priznala je Stella i u tom trenutku shvatila da želi isprobati nekonvencionalni tip veze.

Početkom travnja napravila je profil na stranici i objasnila što traži od svojih udvarača. "Nisam napisala točnu cifru koju sam htjela ni ništa slično. Samo sam napisala da je povezanost ključna, ali i da tražim financijsku podršku", otkrila je.

Za razliku od njenog iskustva na drugim aplikacijama za 'dejtanje', ovdje su udvarači bili pristupačni i puni poštovanja, čak i ako bi ih odbila. Tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa, spojeve je odrađivala putem video poziva. Nakon popuštanja mjera ugovorila je 58 spojeva uživo, a dosad je otišla na njih 20-ak.

Mjesečni džeparac

Muškarci su joj plaćali večere i nudili novac za njeno vrijeme. "Dali bi mi 100 funti kao zahvalnicu za večeru ili 150 funti kako bi se uvjerili da sam došla doma u jednom komadu. Jedan mi je ubacio snop novčanica u džep dok nisam gledala. Nisam navikla na takvo što pa sam se morala prisiliti da uzmem taj novac. Ipak, nisam osjećala kao da se radi o transakciji, već o ljubavnoj gesti", objasnila je Stella.

Dodaje da ju više privlače mlađi muškarci jer su "zgodni, ali zreli". Nikada nije pomislila da će tražiti životni savjet od njih, ali, kako kaže, život se vrti oko promjena i iznenađenja.

Dosad je zaradila više od 2.000 funti (oko 16.600 kuna) u gotovini od svojih udvarača, dok joj jedan sponzor daje mjesečni džeparac od 2.000 funti. Ipak, naglašava kako ne mijenja seks za novac i da je ono što ona radi drugačije od posla eskort dame budući da traži samo društvo.

"Nikad nisam osjetila pritisak da spavam s nekim koga sam upoznala niti oni to očekuju. Ne očekuju niti poljubac. Jako sam prijateljski nastrojena i topla osoba, ali uvijek jasno dajem do znanja da imam neke granice", objasnila je.

Nada se kako će njena priča inspirirati druge da ne osuđuju neobične veze. "Upoznala sam vanserijske muškarce koje ne bih nikad upoznala", zaključila je Stella.