Ne samo da ju majka istjerala iz kuće bez plaće, nego je dadilji uskoro stigla poruka u kojoj traži 'naknadu za emocionalnu štetu koju je nanijela djeci'

Tinejdžerica iz SAD-a požalila se na Redditu kako je roditelji djece koju čuva planiraju tužiti, a sve zbog nagrade koju je klincima dala na kraju večeri.

Nedavno je po prvi put čuvala djecu nove obitelji, a kako su 9-godišnji dječak i 7-godišnja djevojčica bili dobri odlučila ih je nagraditi pilećim medaljonima koje su tražili. Sve u svemu, dan je prošao idilično, sve dok se majka nije vratila i vidjela djecu kako jedu meso. Ni oni ni djeca nisu spomenuli kako su vegetarijanci.

'Ni bi trebali pretpostavljati da svi jedu meso'

„Mama se ranije vratila i vidjela djecu kako jedu pileće medaljone. Doslovno ih je istrgnula djeci iz ruke i počela urlati na mene da sam grozna jer djeci dajem da jedu leševe, a vikala je i na njih jer su jeli meso“, priča 19-godišnjakinja. Izbacila ju je iz kuće a da joj nije platila, no to nije bio kraj. Uskoro je dobila poruku u kojoj majka traži da joj plati 300 dolara za svako dijete „zbog emocionalne štete koju sam im izazvala, i da će u suprotnom tužiti“, prenosi Mirror.

„Odbila sam i rekla joj kako mi je trebala reći da su vegetarijanci i da bih svakako ispoštovala njihov izbor, ali nije mi rekla ništa i nije moja krivica. Ona je samo odgovorila 'da ne bih trebala pretpostavljati da svi jedu meso“, kaže djevojka koja kao dadilja povremeno radi već dvije godine.

Ipak, vegetarijanka se na krivu namjerila. „Ne bojim se suda obzirom na to da su mi i tata i brat odvjetnici“, kaže, ali pita za savjet kako riješiti situaciju.

Korisnici su komentirali kako ne samo da nije njena krivica nego i kako bi ona trebala tužiti majku.

„Njena je odgovornost da ti kaže kako su djeca vegetarijanci. I dalje ti duguje novac za čuvanje djece. Mogu se kladiti da je to izvela samo da izbjegne plaćanje, a možda i izmuze koji dolar sa strane“, piše jedan korisnik, a drugi i daje konkretan savjet:„Proslijedi joj kontakte od svojih odvjetnika. Pitaj ju kada možeš očekivati plaćanje ili ćete to morati rješavati na sudu“.