NE UKLAPA SE / Očajan 19-godišnjak još je djevac i želi to promijeniti: 'Ekipa se stalno sprda sa mnom, da unajmim prostitutku?'

Image
Izvor: Shutterstock

Nije lako biti jedini djevac u društvu pa je tako jedan 19-godišnjak odlučio potražiti prostitutku

19.3.2023.
16:38
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

19-godišnjak se osjeća nelagodno jer je jedini djevac u društvu i ne zna što napraviti da više ne bude.

Tako je odlučio potražiti pomoć kod psihijatrice: "Razmišljam o tome da unajmim prostitutku jer sam još djevac. Očajnički se želim uklopiti s dečkima na poslu. Imam 19 godina i najmlađi sam među kolegama. Kad su svi zajedno, stalno pričaju o tome da još nisam ni sa kime spavao."

Jedini je djevac u društvu

Psihijatrici je objasnio: "Prihvaćam njihovo sprdanje, ali to me pogađa. Većina mojih prijatelja je na fakultetu pa je moj društveni život mrtav."

"Pokušao sam upoznati nekoga na aplikacijama za upoznavanje, ali više volim upoznavanje licem u lice. Ne znam trebam li početi sam izlaziti u barove da nađem djevojku ili da pronađem pratnju", pitao ju je.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za psihijatricu to nije rješenje

Psihijatrica mu je poručila: "Plaćanje za seks nije rješenje i ne postoji ništa poput prave intimnosti u pravoj vezi. Nema razloga da se osjećate neugodno zbog toga što ste djevac. Vaš privatni život nema nikakve veze s vašim kolegama i ne biste trebali osjećati pritisak da s njima dijelite osobne stvari."

Image
ŠTO MANJE TO BOLJE /

Ako tražite osjećajnog muškarca zavirite mu u gaćice: Veličina 'loptica' otkriva kakav je u braku

"Postavite granicu s njima i recite im da žive svoj život. Ako se i dalje osjećate uzrujano, razgovarajte s ljudskim resursima ili svojim voditeljem. Veća je vjerojatnost da ćete upoznati djevojke koje vam se sviđaju ako odete u lokalne klubove i usredotočite se na sklapanje prijateljstava. Iz ovih prijateljstava može izrasti veza", savjetovala mu je, piše The Sun.

shimmer fallback
shimmer fallback
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču