Play ponuda

ŠTO?! / Rekli su joj da je bivši dečko mrtav, godinama kasnije srela ga je u lokalnom restoranu i sablaznila se

Image
Foto: Shutterstock

Klupko se počelo odmotavati kada je s prijateljicom svratila u restoran u svojemu rodnom gradu

29.10.2019.
16:46
Shutterstock
Play ponuda

Ova priča dostojna je romana Agathe Christie i u nju je teško povjerovati, ali protagonistica tvrdi da se zapravo dogodila. Ženi su prije nekoliko godina rekli da je njezin bivši dečko umro. Ona ga je oplakivala i teško se nosila s gubitkom. Možete samo zamisliti šok koji je doživjela kada ga je godinama poslije susrela, živog i zdravog, kako radi u lokalnom restoranu.

Ovaj nevjerojatan splet okolnosti dogodio se ženi iz Australije, koja se predstavila samo kao Rachel. Ona je otvorila dušu u razgovoru za ABC.net.au, a njezinu je priču prenio britanski Mirror.

Rachel je imala 18 godina kada je započela vezu s glavnim kuharom u lokalnom pubu. Njihova se veza činila kao svaka druga tinejdžerska romansa, a za svojega tadašnjeg dečka kaže da je bio "vrlo drag".

Stvari su se prilično okrenule naglavačke kada je taj dečko, kojega iz pravnih razloga ne želi imenovati, dobio otkaz i zatražio je da mu posudi nekoliko stotina funti kako bi se snašao dok ne nađe novi posao.

shimmer fallback
shimmer fallback

Njegova majka javila joj je da je umro

Dio novca joj je vratio, ali kada su prekinuli nekoliko mjeseci poslije, Rachel kaže kako joj je odbio vratiti ostatak i prestao joj odgovarati na poruke. Sve je postalo još čudnije kada su joj njegovi prijatelji javili da njegov namještaj nestaje iz stana u kojemu je živio kao podstanar.

Početna je verzija priče bila da je njezin bivši otišao u Queensland na rehabilitaciju. Rachel nije pretjerano vjerovala u tu priču, ali prije nego što je uopće krenula istraživati istinu o nestanku svojega bivšeg dečka, njegova joj je majka javila da je njezin sin preminuo.

"Možda to sad zvuči glupo, ali tko bi posumnjao u istinitost takve vijesti?! Nisam je mogla tražiti potvrdu o smrti", objasnila je Rachel, koja je smrt bivšega oplakivala na svoj način. Kasnije je, naravno, nastavila sa životom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ni policija joj nije mogla pomoći

Dvije godine poslije, klupko se počelo odmotavati kada je s prijateljicom svratila u restoran u svojemu rodnom gradu. Ondje je naletjela na čovjeka za kojega je mislila da je mrtav. Bio je živ i zdrav i radio je ondje.

"Šokirala sam se", kaže Rachel. Nakon što je od bivšega zatražila objašnjenje, zamolili su je da napusti restoran. Nesigurna u to što joj je činiti, odlučila je razgovarati s policijom. Oni joj, nažalost, nisu mogli pomoći jer bila je to njezina riječ protiv njegove.

Te iste večeri, Rachel se ponovno javila njegova majka, ovoga puta kako bi je optužila jer je napravila scenu u restoranu, zbog čega je njezin sin dobio otkaz. Sirotoj ženi dan-danas ništa nije jasno. Kaže kako joj je najveća želja da sjedne s njime i u miru porazgovara o svemu.

Play ponuda
Play ponuda