POMOGAO JOJ JE OKO PREKIDA / Predivna gesta oca: Kćer ostavio dečko prije putovanja, a njegov potez je oduševio internet

Image
Foto: Emma Di Palma

Dečko Emme Di Palme prekinuo je s njom tjedan dana prije planiranog puta u Portugal. Prvotno je planirala ići sama, ali njezin se tata ponudio poći s njom. Na kraju su se zbližili nakon putovanja i on joj je pomogao da prebrodi prekid

5.8.2023.
18:50
Emma Di Palma
Play logo

Nešto više od dva mjeseca Emma Di Palma planirala je desetodnevno putovanje u Portugal sa svojim dečkom s kojim živi. Htjeli su istražiti južni dio grada, a odmor završili u Lisabonu. Par je bio u vezi godinu dana i zajedno su imali četiri mačke. Zatim je, tjedan dana prije njihova leta, on prekinuo s njom.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Bio je to veliki šok za mene", rekla je 23-godišnjakinja za Insider. "Definitivno nisam to očekivala - nije bilo svađa". No nakon prekida veze, Di Palma je rekla da nikada nije pomislila otkazati putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam bila tužna, ali to me neće spriječiti da živim svoj život i da putujem jer mi to donosi i puno radosti." Zamolila je bivšeg da sam poništi kartu i sve ostalo što je kupio. Prvotno je planirala ići sama. Ali njezin tata, koji je nedavno otišao u mirovinu, osjetio je da je nervozna zbog toga što prvi put sama leti u Europu. Ponudio se da pođe s njom i kupio kartu nekoliko dana prije puta. Di Palma je podijelila svoju priču na TikToku, gdje je odjeknula kod milijuna gledatelja.

Dok je Di Palma prije bila na odmoru s mamom i sestrom, nikad nije išla samo s tatom.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Nisam bila sigurna - 'Hoćemo li jedno drugome ići na živce, na kraju odmora? Hoćemo li se zasititi?'", prisjetila se. "Ali ne, on je samo bio vrlo ležeran i imamo slične osobnosti, tako da je bilo stvarno zabavno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoglo je i to što imaju sličan ukus: Emma je rekla da njezina majka i sestra mrze morske plodove, dok ih ona i tata vole, pa su zajedno mogle uživati u portugalskoj kuhinji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRAMOTNO /

Hrvati, jeste li svjesni koliko ste siromašni? Ovaj podatak će vam jasno pokazati na kakvom se dnu nalazimo

POGLEDAJTE VIDEO: Putovanje dugo 13 sati

Bio je to prvi put da je na odmor išla samo s tatom

Jedan od najboljih dijelova putovanja bilo je zbližavanje s ocem. Di Palma je rekla da je tijekom odrastanja njezin otac, talijansko-katolički sin imigrantskih roditelja, bio "vrlo, vrlo zaštitnički nastrojen" prema njoj kao svom prvorođenom djetetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Emma Di Palma
Image
Foto: Emma Di Palma

"To je malo opteretilo naš odnos kad sam bila tinejdžerica, jer sam imala jako strogog oca", rekla je. Kako je postajala starija, shvatila je da je to njegov način iskazivanja ljubavi, a putovanje ih je još više zbližilo. Na šetnjama i večerama, imala je priliku učiti o njegovom životu kad je bio u svojim 20-ima.

"Sjeli bismo i naručili bocu bijelog vina i samo vodili te duge razgovore o životu. Postavljala bih mu pitanja, a i on mi se jednostavno otvarao." Razgovarali su i o njezinom prekidu, a otac ju je uvjeravao da su dvadesete ključno razdoblje za nju da shvati što je čini sretnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Ne može puno ljudi reći da su bili na odmoru samo s ocem u svojim 20-ima", rekla je Di Palma. "To je definitivno putovanje koje ću pamtiti do kraja života."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo