POMOĆ ŽENI VOJNIKA: / Popravio joj peć i nije naplatio ni centa

Image
Foto: Facebook

Bridget je majka dvoje djece. Kada su u pitanju kućanski popravci, uvijek se za pomoć oslanjala na muža. Međutim, on je na vojnom zadatku pa je prepuštena sama sebi.

25.1.2016.
10:43
Facebook
Play logo

Dok je popravljao peć, majstor Paul i Bridget su razgovarali o svojim životima. Rekla mu je kako bi inače njezin suprug popravio kvar, ali kako ga nema, jer ga je vojska poslala na novi zadatak. Paul ju je pažljivo slušao, a kada je završio uručio joj je račun. Kada je pogledala "cifru", Bridget je ostala bez riječi.

shimmer fallback
shimmer fallback

Na računu je pisalo: "Nema grijanja. Večernja posjeta. Popust za vojni zadatak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U želji da nekako vrati dug, objavila je račun na svojoj Facebook stranici i pohvalila Paula, inače vlasnika tvrtke koja servisira peći.

"Ovo je malo duža priča, ali željela bih pohvaliti tvrtku Betlyn grijanje i hlađenje. Neku sam večer s dečkima ušetala u ledenu kuću. Bilo je minus 20. Kada odvrtanje termostata na najjače nije pokrenulo peć, nazvala sam Betlyn vjerujući kako ću dobiti govornu poštu, ostaviti poruku i morati trčati u prvu otvorenu trgovinu, kako bih kupila električnu grijalicu. Međutim, na moj je poziv odgovorio vlasnik tvrtke, Paul koji mi je strpljivo objašnjavao što moram napraviti kako bi peć ponovno proradila. Kada ništa od toga nije uspjelo, rekao mi je kako mora osobno doći i vidjeti što nije u redu", napisala je supruga profesionalnog vojnika.

Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

"Dok mi je radio na pećnici spomenula sam Bobbya, da je na vojnom zadatku i kako bi, da je tu, on to sigurno znao popraviti. Kada je završio, pitala sam ga koliko će to koštati, ali on mi je uručio račun na kojemu je iz šale napisao samo jedan dolar. Rekao mi je da zahvalim suprugu na svemu što čini za našu zemlju", napisala je Bridget.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo