Play ponuda

JOŠ IMA NADE ZA ČOVJEČANSTVO: / Pročitajte poruku koju je par ostavio u restoranu i bit će vam sve jasno

Image
Foto: Facebook/Chris Dreama Richards

Iako je izgledalo kao da su ovisni o svojim pametnim telefonima, supružnici su skupljali novac za Zapadnu Virginiju koju je zadesila neviđena poplava.

12.7.2016.
18:13
Facebook/Chris Dreama Richards
Play ponuda

Američki supružnici Chris i Dreama Richards večerali su u Virginiji, a čitavo vrijeme svog boravka u restoranu nisu ispuštali svoje mobitele iz ruku.

Iako je izgledalo kao da su ovisni o svojim pametnim telefonima, supružnici su zapravo čitavo vrijeme skupljali novac za Zapadnu Virginiju koju je zadesila neviđena poplava, što su spomenuli konobarici koja ih je posluživala.

Ono što je ona učinila pokazuje da još ima nade za čovječanstvo.

"Još ima dobrih ljudi na ovome svijetu! Chris i ja smo večerali, a konobarica nas je pitala odakle smo. Razgovarali smo o katastrofi u Zapadnoj Virginiji, a ona je rekla kako 87-godišnja baka njenog supruga živi na tom području i kako još nije spašena", napisala je Dreama na Facebooku.

"Naše molitve su uz tu malu damu. Čitavo smo vrijeme bili na mobitelima pa smo joj rekli kako nismo nepristojni, već pokušavamo koordinirati pomoć i donacije", nastavila je Richards, čiji je suprug Chris pastor.

"Kada nam je donijela račun, umjesto njega pronašli smo ovu poruku. Draga ženo. Bog zna tko si, neka te blagoslovi!", zaključila je Dreama.

shimmer fallback
shimmer fallback

Naime, konobarica im je umjesto računa donijela papir na kojem je pisalo: "Molim vas, zadržite novac koji biste potrošili na večeru i iskoristite ga kako biste kupili potrepštine. Znam da nije mnogo, ali znam i da svaka sitnica pomaže".

Poplava u Zapadnoj Virginiji je odnijela 23 života, a uništeno je ili oštećeno najmanje 1200 domova.

Play ponuda
Play ponuda