Play ponuda

OČEKIVALE SU VIŠE: / Upoznajte mladenke čija je prva bračna noć pošla u krivom smjeru

Image
Foto: Thinkstock

Žene prije vjenčanja ne sanjaju samo o haljinama i cvijeću. Sanjaju i o prvoj bračnoj noći koja bi trebala biti romantična i senzualna. Trebala bi biti najbolja noć njihovih života.

19.11.2015.
12:53
Thinkstock
Play ponuda

Istraživanje provedeno na 5,000 tek vjenčanih parova pokazalo je da čak 67 posto njih nije konzumiralo svoj brak tijekom prve bračne noći.

Ove dvije hrabre mladenke odlučile su podijeliti svoja nezavidna iskustva sa svijetom:

Leona Burton očekivala je strastvenu noć nakon što su se ona i Lee vjenčali u Las Vegasu.

"Pripremila sam čipkasti negliže i veselila sam se našoj prvoj noći kao muž i žena. Umjesto da smo konzumirali naš brak, moj se novopečeni suprug Lee mrtav pijan onesvijestio na krevetu i počeo hrkati. Ja sam obukla običnu spavaćicu i gledala TV", rekla je Leona.

Nakon 13 zajedničkih godina, par se vjenčao u Las Vegasu 26. svibnja 2012. godine, a svoje troje djece ostavili su kod Leejeve majke.

Sve je bilo isplanirano, ali je nervozni mladoženja počeo piti viski i prije nego što je obukao odijelo. Želio je smiriti živce jer je bio jako nervozan.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Nakon ceremonije koja je super prošla, uputili smo se na raskošnu večeru. Brzo smo popili dvije boce pjenušca koje su nam poslužili uz jelo. Uživali smo u prvom odmoru bez djece u zadnjih 11 godina. Još sam nosila vjenčanicu kad smo odlučili okušati sreću u kasinu gdje smo popili još par koktela. Nakon toga smo se otišli presvući da bi mogli plesati u disku, no Lee je bio previše pijan i zaspao je na krevetu za par sekundi. Snimila sam selfie – ja u vjenčanici i on u pozadini, onesvješten od alkohola. Ispričavao mi se cijelo sljedeće jutro", rekla je Leona.

No, ovo nije bio jedino pijanstvo koje je obilježilo njihovo vjenčanje. Dva mjeseca kasnije, par je održao svadbeno proslavu u omiljenom lokalnom pubu. Pozvali su 60 ljudi i ponovo su se sredili kao i za vjenčanje, elegantno odijelo i vjenčanica bili su isti kao u Las Vegasu.

Uskoro su Leejevi prijatelji počeli okretati runde i u pet sati ujutro, on je jedva stajao na nogama.

"Kad je pijan, Lee je glasan i naporan pa smo proslavu napustili odvojeno. Kad sam konačno ušla u kuću, on je hrkao na sofi. Djeca su bila kod rođaka tako da mi nitko nije mogao pomoći da otkopčam vjenčanicu. Spavala sam u haljini vrijednoj 27,000 kuna. Nakon toga morao se dobro namučiti da mu oprostim", dodaje Leona.

Iako stvari nisu išle po planu, Leona bi sve ponovila jer je doživjela nešto što će pamtiti cijelog života.

Rachael Meek se nadala da će letjeti iskre nakon što ona i Peter razmjene zavjete, ali nestanak struje spriječio je svaki pokušaj romantike.

"S jednogodišnjom bebom i devetogodišnjim sinom, Peter i ja jako dugo nismo noć proveli sami. Veselili smo se i ceremoniji i plesu, no nismo mogli dočekati da konzumiramo brak. Organizirali smo vjenčanje u vrlo starom hotelu u šumi, imao je antikni ugođaj koji nam se svidio. Kad je svadbena proslava završila, krenuli smo prema sobi, ja u svojoj bijeloj vjenčanici i Peter u odijelu. Pričali smo o tome koliko smo se zabavili te večeri i kako smo spremni za još malo zabave.

shimmer fallback
shimmer fallback

Upalila sam svjetlo u našem bračnom apartmanu, kad je odjednom nestalo struje. Cijeli hotel ostao je u mraku, okružen šumom. Mobitelima smo pokušali osvijetliti put do recepcije, dok su i ostali gosti polako počeli stizati. Djevojka na recepciji rekla nam je da se to stalno događa i da u podrumu imaju generator baš za te slučajeve. No, ponadali smo se prerano. Generator je bio pokvaren.

Iako je ovo bio neočekivan slijed događaja, bilo je na neki način romantično. Ostatak večeri proveli smo s još jednim parom koji se vjenčao u hotelu, razmjenjujući priče uz svijeće. Nakon tri sata, osoblje hotela uspjelo je pokrenuti generator i povukli smo se u sobu oko tri ujutro. Ali, sreća nam se ni tada nije nasmiješila jer Peter nikako nije mogao skinuti kilt kojeg je nosio na ceremoniji (mi smo Škoti). Ja sam u međuvremenu zaspala.

Mislim da pritiska da sve bude savršeno nebi trebalo biti. Priča o nestanku struje i drugom paru koji je imao isti problem kao mi daleko je bolja uspomena!", podijelila je Rachael.

Mirror/Magazin.hr

Play ponuda
Play ponuda