'Svatko tko misli da je ona sitničava i osvetoljubiva nikada nije unajmljivao stan. Većina najmodavaca nikada neće ništa popraviti, koliko god im to pokazivali', jedan je komentara oduševljenih korisnika

Nakon što joj je stanodavac, kako kaže „imao obraza tražiti veću najamninu“, Katie je uzvratila udarac. Umjesto da se jednostavno iseli iz derutnog podrumskog stana, odlučila je diskretno ali učinkovito sabotirati stanodavca i upozoriti sve buduće stanare što ih čeka, a svoje poteze detaljno objasnila i Tik Tok videu.

„Možete li reći da živim u podrumskom stanu s gazdama koji imaju obraza povisiti stanarinu za iduću godinu?“, počinje, dok s kamerom obilazi stan. „Stari koje sam napravila kako bi sabotirala svoje standodavce, koje su jednostavno stvar zdravog razuma“.

Uz tuš je tako na vidljivo mjesto stavila sredstvo za odčepljivanje odvoda kako bi svakome tko dolazi razgledavati stan jasno pokazala da voda ne odlazi bez malo pomoći. Kantu za smeće je pomakla s druge strane umivaonika kako bi se vidjela boja koja se oljuštila. „Pomakla sam police kako bi se vidjele pukotine u zidu. Strateški sam stavila odvlaživač zraka. Makla sam i zastavu kako bi se vidjela druga velika pukotina“, opisuje Katie i nastavlja:

„Istaknula sam i jeziv nokat kojeg sam našla u ormaru, i do kraja 'navila' i drugi odvlaživač“, kaže zlurado.

'Ovo nije sabotiranje'

Video je skupio 400.000 pregleda i korisnicu su oduševljeni. „Ovo nije sabotiranje, ti samo ističeš 'prednosti' stana“, komentira jedan korisnik dok se drugi prisjećaju sličnih upozorenja koje su dobili kada su razgledavali stanove.

„Jednom kad sam razgledavao stan, kad je gazda izašao iz sobe, tadađnji stanar mi je dao u ruku papir s popisom razloga zašto tamo ne treba živjeti“; „Bivši stanar je na vrata zalijepio papir s natpisom 'brojač paukova' i trenutnom brojkom“.

No svi se slažu kako nije u pitanju zloba nego iskrenost prema budućim najmoprimcima.

„Svatko tko misli da je ona sitničava i osvetoljubiva nikada nije unajmljivao stan. Većina najmodavaca nikada neće ništa popraviti, koliko god im to pokazivali“.