DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: / Platila doručak policajcu, ali nije očekivala ovakvu reakciju

Image
Foto: Screenshot

Dok je naručivala doručak u 'drive in' restoranu u Tennesseeu, Angel Brooks je odlučila platiti obrok osobi koja je iza nje u redu.

4.5.2016.
10:23
Screenshot
Play logo

Nakon što je osjetila zahvalnost zbog svega što su drugi učinili za nju, Angel je kazala blagajniku: "Naplatite mi obrok osobe koja je iza mene", piše Mad World News. Slučajno se dogodilo da je iza nje bio Cody Yates, policajac u gradu u kojem Angel živi s obitelji.

Dirnut velikodušnom gestom, policajac je odlučio otkriti tko je žena koja mu je platila doručak. Yates je doznao kako se Angelin suprug Jeff Brooks bori sa smrtonosnim rakom gušterače te da njihova kći Meagan ima cerebralnu paralizu. Policajac nije mogao vjerovati da netko s tolikim bremenom pomaže strancima umjesto da ona traži pomoć od drugih. Odlučio je odužiti se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yates je ispričao svojim kolegama što je Angela učinila unatoč katastrofalnim životnim uvjetima. Upitao ih je bi li netko želio sudjelovati u donaciji kako bi joj pomogli. U samo sat vremena policajci su prikupili 520 dolara. Yates je čak otišao i u nekoliko crkvi kako bi prikupio donacije.

Obitelj koja nije očekivala ništa zauzvrat, bila je toliko dirnuta gestom da su zaplakali. Nastavili su druženje, a planiraju i odlazak na pecanje.

http://launch.newsinc.com/share.html?trackingGroup=92460&siteSection=littlethings&videoId=30677944

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo