Sada kada ima gotovo 70.000 pratitelja na Instagramu, kozmetičke tvrtke žele s njom surađivati, no zbog popularnosti dobivala je i ne toliko primamljive ponude

Gabriela Jiráčková (20), češka pjevačica i model, otkrila je kako je dosad potrošila više od 290.000 kuna na estetske zahvate jer želi izgledati poput Barbie lutke, prenosi The Sun.

Oduvijek je voljela lutke i sanjala da postane jedna kada odraste. Pjevanjem se počela baviti sa sedam godina, šminka se svakodnevno od 13. godine, a danas je nazivaju 'prvom češkom Barbikom'.

Kada je imala 17 godina novac koji je uštedjela od pjevačkih gaža uložila je u prvo povećanje grudi. Ove godine gotovo ih je dvostruko povećala, a osim toga redovito ubrizgava filere u usne i čeljust te se podvrgava injekcijama botoksa. U posljednje tri godine tako je potrošila gotovo 300.000 kuna na estetske zahvate.

Trenutno ju na Instagramu prati više od 67.000 korisnika, a kozmetičke tvrtke javljaju joj se za suradnju i promociju proizvoda. Ipak, popularnost joj je donijela i neke bizarne ponude muškaraca koji joj se zaklinju na vječnu ljubav.

Muškarci ju žele 'kupiti'

Naime, Gabriela tvrdi da je bezazleni selfie s jednim fanom bio dovoljan da on počne pričati kako su u vezi. Drugi je tip tvrdio da mu je izjavila ljubav i da će se vjenčati, a njeni su roditelji čak dobivali poruke od njegove obitelji pokušavajući ih nagovarati da ju udaju.

Stalno joj dolaze ponude od muškaraca koji je žele 'kupiti' i oženiti, no Gabriela se trudi ignorirati takve poruke. "Dobila sam i direktne poruke od muškaraca s ponudom da me kupe, što je zbilja jezivo", rekla je 20-godišnjakinja.

Barbie lutka njezina je najveća inspiracija, ne samo zbog izgleda, već zato što motivira djevojke da ostvare svoje snove.

Planovi za budućnost

Gabriela se želi preseliti u Los Angeles u pokušaju da postane uspješna pjevačica, no njezine je planove pokvarila pandemija koronavirusa. Jednoga dana htjela bi napuniti dvoranu Madison Square Garden u New Yorku.

Otkrila je i da je u osnovnoj školi postala meta vršnjačkog nasilja te da si je zbog toga sa samo devet godina htjela oduzeti život. "Estetska kirurgija mi nije spasila život, već moji bližnji i unutarnja snaga", kazala je. Zbog toga želi osnovati zakladu koja će pomagati zlostavljanoj djeci na konkretan način.

"Volim sebe i upravo sam zbog toga postala poznata u cijelom svijetu, upravo je to najbolje u tome - što sam jednostavno ono što sam oduvijek željela biti. Ništa više, ni manje", zaključila je Gabriela.