Zauzeti muškarac spetljao se s lokalnom zvijezdom dok mu je pokazivao nekretninu i sada misli da mu se zapravo sviđaju muškarci

Jedan 31-godišnjak zabrinut je zbog skorog vjenčanja s dugogodišnjom djevojkom pa je zatražio mišljenje Deidre Sanders, savjetnice za seks i veze britanskog tabloida The Sun. Naime, prije pandemije koronavirusa prevario ju je s jednim muškarcem i sada strahuje da je zapravo - gej.

"Zaručeni smo više od godinu dana. Ona je prekrasna, ali ja sam nervozan", naslovio je svoje pismo.

Mladić je priznao da je prevario djevojku s lokalnom zvijezdom prije izbijanja pandemije koronavirusa, i to dok mu je pokazivao luksuzne nekretnine po gradu.

"Bilo je jako uzbudljivo. Moja se zaručnica čini tako pitoma u usporedbi s njim. On je jedini muškarac s kojim sam bio, a moja partnerica ne zna ništa o njemu. Planiramo se vjenčati ove godine. Osjećam se loše jer smo provodili toliko vremena zajedno ove godine. Mislim da sam gej i da se uopće ne bih trebao oženiti", zaključio je mladić.

Iskrenost se isplati

"Nemoj se oženiti samo zato što konvencije nalažu da bi to trebao biti vaš sljedeći korak. Budi iskren, duguješ to svojoj zaručnici i sebi. Moraš priznati da imaš problem", savjetovala mu je Deidre.

Dodala je da bi ženidbom mogao prikriti svoju pravu seksualnost, što bi mu donijelo samo mizernu budućnost. "Budi iskren i lakše ćeš shvatiti što zapravo želiš", zaključila je.