Znate li od čega bolujete ako su vam oči podbuhle?

shimmer fallback

Tajne ljepote kojima se koriste bogati i slavni danas su dostupne i običnim smrtnicima, dakako ako imaju podeblji bankovni račun.

8.3.2011.
20:41
Play logo

Elizabeth Gibaud, nutricionistica i homeopatkinja u londonskoj klinici Hale, već jednim pogledom na lice može vam reći od čega patite, čega vam nedostaje, a čega imate previše u organizmu.

K njoj na savjetovanje redovito hodočaste Nicole Kidman, Kyle Minogue, Halle Berry... ali postoje, kaže E. Gibaud, univerzalni znakovi da s vama nešto nije u redu, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imate li proširene pore na licu, u vašem se organizmu nakuplja previše kiseline i nužno je promijeniti način prehrane.

Ako imate vodoravne linije na čelu, vrlo vam vjerojatno jetra ne rade kako bi trebala, a otečene i podbuhle oči signal su da vam probava, točnije debelo crijevo, ne radi.

Prištići oko brade, izvan PMS-a, znak su problema s reproduktivnim organima i/ili hormonima, a otečena čeljust upućuje na probleme u radu bubrega, nabraja Elizabeth Gibaud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Ako vam je, pak, koža u posljednje vrijeme poprimila neku drugu nijansu, npr. tamnija je nego inače, to je siguran znak da ste pod velikim stresom, ali i da vam nedostaje minerala i vitamina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to lako ćete promijeniti uzimanjem nadomjestaka i većih količina zdrave hrane.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo