Play ponuda

ŽELE IH ZAUVIJEK: / Oslikava bolesnu djecu kojoj se crteži toliko sviđaju da se ne žele tuširati

Image
Foto: Facebook

Sjećate li se kad ste bili dijete pa je privremena tetovaža bila najcool stvar ikada? Jedan umjetnik s Novog Zelanda radi slične tetovaže za bolesnu djecu.

24.5.2016.
14:27
Facebook
Play ponuda

Benjamin Lloyd iz zaljeva Plenty bavi se airbrushing tehnikom već dulje od 10 godina, ali je posljednjih mjeseci iz zabave počeo raditi i tetovaže samo za odrasle.

Najnoviji potez su mu i tetovaže za djecu, koja odlično reagiraju na njegove umjetničke radove.

"Upravo je nevjerojatno vidjeti kako im skače samopouzdanje", rekao je Lloyd za Mashable Australija. "Jedina loša stvar je da se nakon toga često ne žele tuširati".

Za 'dječju tetovažu' mu obično treba oko devet minuta, što Lloyd opisuje kao "pravi izazov jer trebate biti brzi".

Video u kojem slika mladog Juna objavljen je u nedjelju, a prikazuje proces od početka do kraja. Ako se pitate, djeca su jedina koja odlučuju o tome kakav bi crtež željeli na svome tijelu.

Lloyd je u nedjelju obećao na Facebooku da će oslikati svu bolesnu djecu u Dječjoj bolnici Starship u Aucklandu, dobije li 50 lajkova. Do sada ih je već dobio gotovo 400.000.

"Otišao sam na spavanje i sve je poludjelo preko noći", kaže kroz smijeh.

Lloyd će uskoro početi raditi tetovaže za djecu u bolnici, a u međuvremenu se bavi s velikim interesom javnosti koji nije očekivao pa čak i njegovi prijatelji odgovaraju na brojne upite.

U svakom slučaju, pronašao je jedinstven i popularan način da bolesna djeca opet steknu dobar osjećaj o sebi.

Play ponuda
Play ponuda