Zbog cista su joj odstranili jajnik i jajovode, a zatim je ova njena Instagram objava o tome postala viralna

Image
Foto: sam_marie_91/instagram

U ovoj užasnoj priči divno je to što uz sebe ima supruga koji je podržava, tješi i ne dopušta joj da zamrzi samu sebe i vlastito tijelo.

16.8.2017.
10:00
sam_marie_91/instagram
VOYO logo

Samantha Caracci bori se s nizom zdravstvenih problema otkad je rodila svoje drugo dijete, a svoju je priču odlučila objaviti na Instagramu, uz jednu vrlo značajnu fotografiju. Naime, Samantha se borila s toliko snažno bolnim cistama na jajnicima da su joj liječnici na kraju morali odstraniti lijevi jajnik i jajovode, no, to nije bio kraj njenim mukama.

Nedavno je sa suprugom dogovorila odlazak na večeru, no, sve je na kraju propalo jer je Samantha završila na hitnoj, zbog toga što su je ponovno uhvatili neizdrživi bolovi. U tom se trenutku, tvrdi, osjećala nevjerojatno "ružno, uplašeno i potpuno slomljeno", piše Redbook Magazine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zatim je njen suprug Rob učinio nešto najdivnije na svijetu. Rekao joj je "Dođi, dušo, da te fotografiram, kako bih ti mogao pokazati sve što ja smatram prekrasnim na tvome tijelu." Čitavu njenu priču s Instagrama možete pročitati u nastavku.

'Osjećala sam se kao da me vlastito tijelo izdalo. No, onda mi je on vratio vjeru'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo ga. Otkad sam rodila svoje najmlađe i posljednje dijete, u potpunom sam kaosu. Dobivala sam ciste na jajnicima svaka dva do tri tjedna i liječnici nisu mogli objasniti zašto se to događa. Pokušala sam s nekoliko različitih kontracepcijskih pilula i ništa ih nije uspjelo zaustaviti. Na kraju su mi morali odstraniti lijevi jajnik i jajovode. Također, morali su mi odstraniti i žučni mjehur koji je bio potpuno uništen od silnih kontracepcijskih pilula koje sam uzimala.

Prije nekoliko tjedana saznala sam da na desnom jajniku imam još jednu ogromnu cistu. Otišla sam kod specijalista kako bismo otkrili o čemu se radi i što možemo učiniti po pitanju daljnjih tretmana. Pa, da ubrzam priču do sinoć navečer. Rob i ja smo trebali zajedno otići na večeru, no ja sam na kraju završila na hitnoj u nevjerojatnim bolovima. Također sam krvarila. Rekli su mi da se ona masa i dalje nalazi na jajniku i da bih hitno trebala otići kod specijalista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo se vratili kući iz bolnice plakala sam i bila sam užasno uzrujana zbog vlastitog tijela. Osjećala sam se ružno, uplašeno i u potpunosti slomljeno. Osjećala sam se kao da me vlastito tijelo izdalo. Rob mi je zatim rekao: 'Dođi, dušo, da te fotografiram, kako bih ti mogao pokazati što sve ja smatram prekrasnim na tvom tijelu.' Sjeli smo i zatim mi je nastavio nabrajati sve što on smatra prekrasnim u vezi moga tijela. Drage dame, takvog muškarca zaslužuje svaka od nas! Muškarca koji će te razvedriti kad se osjećaš slomljeno, utješiti te bez obzira na sve i zauvijek ti govoriti koliko si savršena", napisala je Samantha na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi moraju razumijeti koliko je za bilo koju ženu teško nositi se s ovakvom boli svaki dan. A u čast svim ženama koje nikad neće moći imati djecu zbog ovog problema želim podići svjest o tome da je ova bolest stvarna, kako bismo što učinkovitije mogli pomoći drugima", ispričala je također za Pop Sugar.

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo