ZAKLELI BISTE SE DA VAM JE PENIS NARASTAO? / Niste ludi, mnogi to primjećuju ovih dana. Evo u čemu je stvar

Tehnički gledano, kada vam je vruće, krvne žile se mogu proširiti, zbog čega se određene stvari na vašemu tijelu doimaju većima

29.6.2019.
8:50
Shutterstock

Muškarci su opsjednuti svojim spolnim organom te je apsolutno nemoguće da nisu primijetili suptilnu promjenu na njemu s dolaskom vrućih dana. Naime, visoka temperatura uzrokuje širenje krvnih žila, kojih na penisu ima i više nego dovoljno. Tada se javlja fenomen poznat kao "ljetni penis" i muškarcima uvelike ide na ruku.

Baš kao što se zimi vaša muškost čini manjom jer se na niskim temperaturama krvne žile stišću, tako ljeti slijedi kompenzacija za pretrpljene duševne boli u vidu povećanja penisa. Je li moguće da on uistinu naraste ili je riječ o optičkoj varci?

Jedna dobra i jedna loša vijest

"Tehnički gledano, kada vam je vruće i kad ste uzbuđeni, krvne žile se mogu proširiti, zbog čega se određene stvari na vašemu tijelu doimaju većima. To, ipak, ne znači da vam je penis narastao, već samo tako izgleda zbog proširenih žila na njemu", objasnila je za The Sun dr. Sarah Jarvis.

Razbila je odmah i mit koji vam možda u ovim trenucima prolazi kroz glavu. "Ne, zbog toga nećete biti bolji i izdržljiviji u krevetu. Kada je u erekciji, penis ionako naraste do svojega maksimuma", poručila je liječnica.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali