VIDEO: / Sledit će vam se krv u žilama kad vidite što joj se dogodilo nakon ugriza pauka

Šokantni video prikazuje ranu od koje će vam se okrenuti želudac. Ugriz pauka probudio je 21-godišnju Lauren Reid iz Birminghama, a nije ni slutila da najgore tek slijedi.

31.10.2014.
14:02
VOYO logo

"Spavala sam u svojoj sobi kad sam osjetila da mi nešto puže po lijevoj ruci. Odgurnula sam to i osjetila da mi nešto viri iz ruke. Pogledala sam i vidjela nešto što je izgledalo kao debela crna dlaka. Izvukla sam je, očistila ranu i nastavila spavati", priča Lauren.

Do jutra je mala crvena rana natekla kao velika izraslina, pa je Lauren požurila k doktoru koji joj je prepisao antibiotike i objasnio da je riječ o gnojnom čiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lauren je doduše osjećala nevjerojatne bolove i tvrdi da joj je ruka bila paralizirana u neprirodnom položaju. Bilo joj je slabo, osjećala je mučninu, te su je mučili valovi vrućine i hladnoće. Posjetila je poslije dežurnu ambulantu gdje su je obavijestili da može potrajati nekoliko dana dok antibiotici ne počnu djelovati.

No zbog sve jačih bolova, na preporuku prijatelja, Lauren je otišla na hitnu, gdje su liječnici bili u šoku kad su vidjeli njezinu ruku. Četiri dana je ostala u bolnici gdje su joj davali intravenozno antibiotike, no nitko ni danas ne zna koji ju je pauk 'napao'. Da nije otišla u bolnicu, velika je šansa da bi joj trebali amputirati ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se vratila doma, Lauren ne želi više spavati u svojoj sobi i boji se ostati sama.

//www.youtube.com/embed/MnNBTaAnHPs

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo