OTKRIO TAJNU USPJEHA / Lik je u 30 dana skinuo gotovo 6 kilograma, a učinio je samo jedno: Mnogim muškarcima se ovo neće svidjeti

Image
Foto: Screenshot

James Swanwick uveo je jednu ključnu promjenu u prehrani

23.7.2023.
8:20
Screenshot
VOYO logo

Australac James Swanwick, zdravstveni i wellnes trener u samo trideset dana jednostavnom promjenom prehrane uspio je doći do željene tjelesne težine.

Prije ove velike promjene Swanwick često je pio zbog kulture pijenja u Australiji, gdje i živi. Takva kultura podrazumijeva ispijanje vina uz večeru, dok je tijekom vikenda pio pivo. Nakon odvikavanja od ove australske tradicije nakon koje se obično osjećao tromo i razdražljivo, gubitak kilograma je i proslavio. Trenutno se posvetio poticanju drugih ljudi da učine istu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SALO ĆE VAM SE TOPITI KAO BLESAVO: /

Hrvatska fitness trenerica otkrila: 'Ovo je 5 najboljih vježbi za skidanje kila'

Image
SALO ĆE VAM SE TOPITI KAO BLESAVO: /

Hrvatska fitness trenerica otkrila: 'Ovo je 5 najboljih vježbi za skidanje kila'

Inače, alkohol ne pije još od 2010. godine. Ovakva odluka bila je korisna jer puno bolje spava, ali i nema više onakav pivski trbuh. Swanwick je u internetskoj objavi progovorio i o svom putovanju, a otkrio je kako je sve počelo osobnom okladom da 30 dana ne pije alkohol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se kada je davne 2010. godine bio na jednom mamurnom doručku u International House of Pancakes (IHOP), nakon zabavne noći na festivalu South by Southwest. "Sve mi je izazivalo mučninu. Velike, svijetle, jarke boje. Prizori i mirisi masne, nezdrave hrane", objasnio je danas wellness trener.

Također, Swanwick je nadodao i da se u jednom periodu osjećao kao da je na dnu, pa je odlučio 30 dana ne konzumirati alkohol, a na taj način trenirao je svoju samodisciplinu. "Prva dva tjedna bila su teška. Kad sam izašao s prijateljima i naručio vodu, teško su me izrugali. Ti nisi Australac!", rekao je Swanwick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Saznajte definitivno najbrži način za 'skidanje' kilograma

Otkrio je kako je ipak uspio preživjeti ta dva tjedna, a bolje je i spavao. "Nakon 30 dana izgubio sam 5,9 kilograma, uglavnom sala oko trbuha, i to samo zato što sam prestao piti alkohol! Uz to, imao sam više novca jer ga nisam trošio na alkohol, koža mi je izgledala znatno bolje i uživao sam ustati iz kreveta radi rane jutarnje vježbe", napomenuo je Swanwick.

James Swanwick odlučio je nastaviti sa svojim stilom života bez pića, a nakon godinu dana izgubio je dodatnih 11,3 kilograma. Zdravstveni i wellnes trener osnovao je i vlastitu tvrtku pod nazivom "Alcohol Free Lifestyle", koja podučava ljude da se odreknu boce. Uz to, pokrenuo je zdravstveni guru, koji se sada može pohvaliti s više od 84.000 pratitelja na Instagramu,a također ima svoju redovnu emisiju pod nazivom "The Alcohol-Free Podcast".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Mali poduzetnici iz Bjelovara: Jedni o rijetkih proizvođača sprava za vježbanje u Europi

FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo