TULIPAN, ZAVJESA ILI POTKOVA: / Kojeg je tipa vaša vagina i koji je najčešći? Mogli biste se iznenaditi

Image
Foto: Shutterstock

Godinama se bavila depiliranjem bikini zone, a sada je otkrila s kakvim se tipovima vagine susrela u svojoj praksi

13.9.2019.
7:21
Shutterstock
Play logo

Ženski spolni organ dolazi u svim oblicima i veličinama, no bivša kozmetičarka Mel tvrdi da postoji pet tipova vulve, naglašavajući da se pod ovu klasifikaciju ne mogu svrstati sve žene te da je sasvim u redu ako se ne pronađete ni u jednoj od ovih vrsta.

Gospođica barbika

Riječ je o obliku koji većina ljudi ima na umu kada se spomene ženski spolni organ. U ovom slučaju velike stidne usne u potpunosti skrivaju unutrašnjost stidnice. Prema Melinu svjedočanstvu za The Sun, najmanje je žena vidjela s ovim, školskim tipom vagine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Gospođica zavjesa

Ovaj tip vagine podrazumijeva da male usmine "vire" iz velikih i upravo se s njime bivša kozmetičarka Mel najčešće susretala tijekom karijere.

Gospođica nabubrena

Vrlo sličan tipu barbike, s tim da velike stidne usne malo više strše od stidne kosti. Male usmine u potpunosti su prekrivene velikima, koje su meke i jastučaste.

Gospođica tulipan

Dobro ste pretpostavili; ovakva vulva podsjeća na spomenuti cvijet, odnosno male su usmine istaknute po cijeloj dužini velikih. Ovo je malo uvučenija verzija "gospođice zavjese".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Gospođica potkova

Kod ovoga oblika vulve, male se usmine vide na početku, a potom ih prekrivaju velike. Otvor vagine doima se širim na vrhu, a velike se usmine spajaju na dnu i tako tvore oblik konjske potkove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo