SUPRUŽNICI U GODINU I POL IZGUBILI 178 KG: / 'Sve smo postigli sami, bez ičije pomoći. Ovo je naša formula za uspjeh'

Otkako su skinuli pozamašan broj kilograma, život se ovim supružnicima drastično promijenio - nabolje.

6.12.2017.
14:13
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Početkom prošle godine, supružnici Lexi i Danny Reed krenuli su u svoju misiju života - gubljenje suvišnih kilograma. Ona je od tada izgubila 137 kilograma, a on 40. Oboje kažu da su sretniji nego ikad prije, ali ne samo zato što su mršaviji.

Život im je praktičniji

"Promijenili smo svoj um, navike, emocionalne okidače... time smo promijenili naše živote", rekla je Lexi za 9Honey i objasnila kako više nema toliko briga, a život joj je praktičniji. Dok je bila pretila, događalo se da je lomila namještaj i nije mogla pronaći odgovarajuću odjeću.

Šetnje su joj bile naporne i stalno se susretala s osuđujućim pogledima javnosti. Također, rekla je kako je nju i supruga ova zajednička misija još više zbližila, iako su zajedno još od srednje škole.

"Ovaj čovjek je bio uz mene posljednjih deset godina i tretirao me jednako i sa 220 kg i sa 82 kg", napisala je na Instagramu, gdje njezin račun 'Fat Girl Fed Up' prati više od 459.000 korisnika. "Nadahnjuje nas činjenica kako smo u mogućnosti pomoći drugim ljudima da shvate da mogu promijeniti svoj život, ali ga u konačnici i spasiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve su postigli sami

"Bilo mi je dosta neprestanog pričanja o mršavljenju i nepoduzimanja ničega. Bilo mi je dosta da budem zatvorenik u vlastitom tijelu i da samo egzistiram, a ne živim", priznala je Lexi. Par se počeo zdravije hraniti. Prestali su naručivati dostave hrane, već su si sami kuhali. Uz to su se posvetili i vježbanju.

"Počeli smo koristiti teretanu kao terapiju, umjesto hrane", rekla je Lexi, koja je izrazito ponosna jer su sve to postigli sami, bez profesionalne pomoći, koju si nisu mogli ni priuštiti. No, nije bilo lako. "Kad nismo nalazili snagu u nama, pronašli smo je radi naše buduće djece", istaknula je.

"Najbolji dar za Božić koji ću dobiti ove godine je zdravlje. I to što ću moći provesti još puno godina sa svojim prekrasnim suprugom", zaključila je Lexi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali