Stvari koje baš nikada i ni sa kim ne smijete dijeliti

shimmer fallback

Premda su vas roditelji dok ste bili djeca učili kako je lijepo i pristojno dijeliti, ipak postoje granice. Naime, određene stvari, osobito higijenske, ne posuđujte ni partneru ni prijateljicama.

30.6.2014.
15:28
Play logo

Sapun

Centers for Disease Control and Prevention savjetuje korištenje tekućeg sapuna. Takav sapun, naime, možete dijeliti bez opasnosti od dobivanja infekcija uzrokovanih bakterijom otpornom na meticilin Staphylococcus aureus.

Roll on

Oni nemaju antibakterijska svojstva, pa ukoliko ga koristite nakon nekoga, može se dogoditi da na svoja pazuha prenesete i bakterije koje su se na njemu zadržale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britvica

Kod dijeljenja britvica postoji opasnost od gljivičnih i bakterijskih infekcija. Međutim, prijeti i opasnost da se zarazite hepatitisom B i C.

Ručnik

Koristite li ručnik koji je koristila vaša prijateljica ili partner prijeti vam opasnost od zaraze raznim infenkcijama, pa čak i gonorejom. Osobito su opasni vlažni ručnici.

Četkica za zube

Možda ste pomislili kako je u redu povremeno uzeti partnerovu četkicu za zube jer se s njime ionako ljubite. Međutim, u krivu ste. U ovom slučaju je, tvrde stručnjaci, najveći faktor rizika za prijenos zaraze putem krvi ukoliko vama ili partneru krvare desni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Grickalica za nokte

Najveća opasnost koju krije ova spravica su gljivice. Može doći i do virusnih infekcija ukoliko ste slučajno zarezali kožu i raskrvarili je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo