Play ponuda

Stručnjaci otkrivaju kako zauvijek povećati vaš pimpek (ili pimpek vašeg partnera)

shimmer fallback

Ne bismo željeli ni u koga uperiti prstom, no činjenica je da sve više ljudi pretražuje Google s pitanjima o veličinama penisa. A najčešće pitanje je 'kako povećati penis'.

20.2.2015.
15:32
Play ponuda

Za početak, znajte da raznorazne kreme, tablete i tretmani koje vam obećavaju brda i doline vjerojatno ne funkcioniraju. "Vi možete samo povećati svoju veličinu do one koju i tako maksimalno možete postići", objašnjava urolog dr. Harry Fisch.

Čak i oni umetci za povećanje penisa, s vremenom bi tek produljili vašu flacidnu (opuštenu) duljinu, a to nema apsolutno nikakve veze s tim koliko biste bili veliki u 'tvrdom izdanju'. Zato, nemojte trošiti novce na proizvode ili usluge koji se kunu da vam mogu 'dodati centimetre', jer ne postoje znanstveni dokazi koji to potvrđuju.

"No postoji jedna stvar. Možete povećati veličinu svojeg penisa - vizualno. A to ćete postići tako da smršavite", kaže Fisch. To nije zamka. Jednom kad se riješite viška kilograma oko spolovila i struka, možete ustvari 'dobiti' par centimetara, jer bi masno tkivo okolo bilo manje.

Drugi način na koji možete izgledati obdarenije jest da uredite vaše stidne dlake. I opet, riječ je o estetskom triku koji funkcionira. Naravno, to kako ćete biti isfrizirani tamo dolje je stvar osobnog izbora, no ako želite izgledati veće, ovo je definitivno najmanje bolan i najbrži način da to postignete.

Sljedeća stavka je da se potrudite da iskorištavate penis do maksimuma. Točnije, njegovu veličinu. Iako zvuči čudno, istina je da postoji maksimalna duljina i opseg koje možete postići, no mnogi muškarci ne iskorištavaju svoj potencijal do kraja.

To se obično događa zato što ne kola dovoljno krvi do njihovog penisa, što može biti uzrokovano debljinom, povišenim kolesterolom, visokim krvnim tlakom, dijabetesom ili srčano-žilnim bolestima. Tako da bi prvi korak u povećanju penisa bio da se pobrinete za kompletno zdravstveno stanje, posebno kardiovaskularno. "Ono što je dobro za vaše srce, dobro je i za penis", napominje Fisch.

Naravno, postoje lijekovi za erektilne disfunkcije, poput Viagre, te premda vam oni neće pomoći po pitanju veličine, ipak povećavaju dotok krvi u penis. Zato, ako ne postižete dovoljno čvrstu erekciju samostalno, znajte da vam neki lijekovi mogu pomoći kako bi vaš penis stajao uspravno i djelovao veće. Uz to, pomoći vam mogu razni nadomjesci poput antioksidansa ili tablete l-argenina, koje pojačavaju erekciju.

Nakon svega nabrojanoga, napomenimo da stvarno ne biste trebali brinuti o svojoj veličini u tolikoj mjeri. Prosječan penis u erekciji dug je 13.7 cm, a vrlo vjerojatno se ubrajate u tu kategoriju. Nemojte gledati porniće kako vas ne bi 'ubili u pojam', jer to je jedina situacija gdje je veličina zaista bitna. Također, znajte da partnericu možete bez problema zadovoljiti s nekom prosječnom veličinom, a i penetracija čini tek mali dio seksa, te mnoge žene i tako ne postižu orgazam zahvaljujući samoj penetraciji.

Ako ste pak daleko ispod prosjeka, vjerojatno i sami znate da neke partnerice zaista može odbiti ta činjenica. No ima i onih koje baš to uzbuđuje ili kojima je potpuno svejedno koliki ste. Morate samo naći savršeno kompatibilnog seksualnog partnera i možda se više usmjeriti da druge oblike postizanja seksualnog zadovoljstva i stimulacije.

Play ponuda
Play ponuda