Play ponuda

Pokusavate li smrsavjeti ne pretjerujte s ovom 'vrazjom' spravom

shimmer fallback

Popnete se na vagu, uvjereni da ce vam se svidjeti sto vidite, no umjesto toga i umjesto manjeg broja kilograma, vidite da ste se udebljali jedan kilogram. Iako vam hlace plesu oko struka!

16.12.2014.
8:40
Play ponuda

Dijeteticarka Alexandra Caspero pristala se vagati svakih sat vremena tijekom 12 sati i zapisivati svaki put kako se osjecala. Evo ukratko njezinog puta...

5 sati i 60,32 kg "probudila sam se naduta i puna od veceri prije kad sam pretjerala na veceri s prijateljima. Inace tezim izmedu 54 i 58 kilograma, no ovo je malo zesci dio godine, pa ne brinem."

6 sati i 59,64 kg "E sad se osjecam bolje. Popila sam kavu i salicu vode. Piskila sam, no nisam radila nesto posebno, samo sam sjedila za racunalom i provjeravala mailove."

7 sati i 59,53 kg "Osjecam se mrsavo, stogod to znacilo. Nisam jela ni pila nista u posljednjih sat vremena, no nisam nista ni radila."

7:45 i 59,87 kg "Popila sam veliku casu vode prije vaganja, sto bi moglo objasniti dobivanje na kilazi. Nakon tri sata sjedenja, spremna sam za odlazak na jogu."

9:20 i 59,47 kg "Eto, pala sam. Ustvari, cini mi se da bi moglo biti i vise, no trenutacno sam znojna i uspuhana. Osjecam se kao da sam izgubila bar dvije kile! Mislim da je ovo najniza kilaza koju cu danas izvagati."

10:10 i 59,42 kg "Toliko sam se dobro osjecala nakon joge da sam odlucila otici i na trcanje po parku. Obozavam sto sam zahvaljujuci svojem poslu ovako fleksibilna s vremenom."

10:50 i 60.1 kg "Smijesno je sto mi se kilaza povecala iako nisam apsolutno nista ni jela ni pila nakon trcanja. Buduci da sam dugo vjezbala, doruckovat cu tek kad se vratim iz trgovine. Iako vaga pokazuje vise kilograma, nakon trcanja se osjecam mrsavije i hlace mi malo 'plesu' oko struka."

Podne i 59,93 kg "Najela sam se posteno i popila caj i dvije velike case vode. Zato mi je cudno sto su se kilogrami smanjili!"

13 sati 60,44 kg "Da, sad je vaga shvatila da sam se napucala ugljikohidratima dok sam kuhala rucak. Takoder, pila sam puno caja i vode."

14:30 i 61,81 kg "Dakle, ovo nisam ocekivala. Provela sam na nogama posljednjih sat i pol radeci. Iako sam cijelo popodne pila caj i vodu, bila sam na wc-u taman prije vaganja. Ne osjecam se mrsavo kao ranije tijekom dana, no ne osjecam se ni veliko kao sto vaga tvrdi."

16 sati i 61,8 kg "Vratila sam se sa sastanaka i pocinjem osjecati glad. Pojest cu tanjur juhe i komad tosta. Iako imam istu kilazu kao prije sat vremena, odjecam se lakse."

17 sati i 61,85 "Sto je sad ovo??? Ocekivala sam da ce se malo povecati brojka nakon rucka, ali ne mogu vjerovati do kuda sam dogurala. Sto je najbolje, jos uvijek sam malo gladna, no nakon ovoga mislim da cu pojesti tek malo ananasa."

18:15 i 62,36 kg "A nisam nista ni jela! Popila sam casu vode, no mislim da se od nje nisam ovoliko udebljala. Osjecam se kao da sam se bas danas, od svih dana, morala udebljati za ovaj eksperiment." Popit cu casu vina dok kuham veceru, kako bih se primirila."

20:30 i 62,59 kg "Jel vi vidite koliko sam se ja, prema svojoj vagi udebljala posljednjih sati?! Naravno da se nisam toliko udebljala, jer bi to bilo fizicki nemoguce, no ipak me malo ubilo u pojam i tijekom vecere sam pazila vise na to sto sam jela, nego sto bih ucinila inace."

21:30 i 62,19 kg "Spremna sam za odlazak u krevet. Nadan se da ce ovaj eksperiment svima pokazati koliko se tezina mijenja tijekom dana, te da nije stvarno vrijedna pretjerane brige."

Play ponuda
Play ponuda