NEMA KOSTI, ALI PUCA / Slomio penis zbog seksa u najrizičnijoj pozi: 'Izgledao je kao patliđan, polomljen i ljubičast'

Image

Iako je penis tehnički bez kostiju, riječ "fraktura" se koristi za opisivanje pukotine u tunici albuginei - tkivu koje omogućuje penisu da se poveća i uspravi

11.4.2023.
12:55

Indonežanin je morao na hitnu operaciju nakon što je slomio penis dok se seksao u najrizičijem položaju zbog čega mu je penis izgledao kao patliđan. Studija koja detaljno opisuje udarnu vijest objavljena je nedavno u časopisu Urology Case Reports.

Čudna nesreća dogodila se dok je neimenovani 37-godišnji muškarac navodno imao odnos u pozi "obrnute kaubojke", u kojoj je žena gore okrenuta od svog partnera. Prema TikTok liječniku dr. Karanu Raju, ovo je "najopasnija" poza užitka na svijetu, odgovorna za nevjerojatnih 50 posto prijeloma.

Shvatio da mora u bolnicu kad je krvario iz vrha

Stvari su krenule naopako nakon što je muškarac iznenada čuo glasno pucketanje praćeno "neugodom, boli i trenutnim gubitkom erekcije". Pacijent je počeo krvariti iz vrha penisa i nije mogao mokriti. Shvativši da je nešto užasno pošlo po zlu, preplašeni momak je otišao u Opću bolnicu u provinciji Zapadna Nusa Tenggara.

Do tog vremena penis mu je natekao i postao tamnoljubičast u stanju poznatom u medicinskom jeziku kao "deformacija patlidžana" - nepogrešiv znak pucanja penisa, prema studiji. Iako je penis tehnički bez kostiju, riječ "fraktura" se koristi za opisivanje pukotine u tunici albuginei - tkivu koje omogućuje penisu da se poveća i uspravi.

Naknadni pregled potvrdio je da je pacijent doista imao "široku i duboku frakturu penisa" dok je tkivo penisa također puknulo. Nesretni lik je također pretrpio težak hematom - ozljedu stijenke krvne žile - zbog čega je krv iscurila u okolno tkivo, zbog čega je prije toga mokrio plazmu.

Image
RASTUĆI I PADAJUĆI /

Znate li da postoje dva tipa penisa u erekciji? Za neke će ovo biti jako utješno, a evo gdje pripada većina

Image
RASTUĆI I PADAJUĆI /

Znate li da postoje dva tipa penisa u erekciji? Za neke će ovo biti jako utješno, a evo gdje pripada većina

Može ga izazvati čak i masturbacija

Autori studije rekli su da se takvi falusni prijelomi događaju kada se penis u erekciji savije nakon što snažno udari u međicu ili stidnu kost tijekom snažne seksualne aktivnosti. Obrnuta kaubojka posebno je rizična pozicija jer muškarčev penis može iskliznuti i biti zgnječen partnerinom stidnom kosti tijekom nestalnog zabadanja, prema Rajanovom videu.

Međutim, također ga može uzrokovati masturbacija, pa čak i okretanje u krevetu pod čudnim kutom, prema studiji.

Srećom, kirurzi su uspjeli popraviti pacijentov slomljeni član bez incidenata, nakon čega su mu zašili mokraćnu cijev i previli ranu. Zatim su proveli "test umjetne erekcije" kako bi utvrdili da nema curenja ili abnormalne "zakrivljenosti penisa". Pacijentov penis nije imao niti jednu komplikaciju, iako je još uvijek bio plav tri dana nakon uklanjanja zavoja.  Čovjeku je naknadno stavljen kateter - cijev umetnuta u mjehur kako bi se olakšala cirkulacija urina - i otpušten iz bolnice.

Često se i ne prijavljuje

Na kontrolnom pregledu nekoliko tjedana kasnije, liječnici su otkrili da je njegov penis "u dobroj formi" i da nije imao problema s postizanjem erekcije ili mokrenjem.  Ne zna se koliko se brzo pacijent vratio u sedlo.

Liječnici koriste pacijentov slučaj kako bi rasvijetlili izvijanje penisa, koje "često pogađa muškarce u dobi od 30 do 50 godina koji su spolno aktivni", prema studiji. Studija napominje da je "prava učestalost nepoznata" zbog "nedovoljnog prijavljivanja slučajeva".

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent