Dodatak prehrani koji produžuje život od 10 do 30 godina

Danas su najčešći uzročnik smrti srčane bolesti, a posebno povišen krvni tlak. Ubija polako, ali djelotvorno i skraćuje život između 10 i 30 godina.

18.9.2013.
8:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dobro je znati da su znanstvenici pronašli sastojke koji mogu prirodno i djelotvorno smanjiti povišen krvni tlak. Izolirali su neobičan sastojak rijetke morske trave koju su pronašli ribari na obalama Koreje i spojili ga s drugim antioksidansima. Ova biljka ima nevjerojatne zdravstvene koristi, uključujući i sposobnost da krvni tlak snizi na normalu.

Dr. Haengwoo Lee, cijenjeni američki biokemičar, posljednjih 15 godina bio je uključen u višemilijunsku kliničku studiju koja se bavila dvama sastojcima. Prvi je Seanol, ekstremno rijedak ekstrakt morske trave Ecklonije cave, koji se pokazao 100 puta jačim od bilo kojeg antioksidansa koji raste na kopnu. U tijelu je aktivan 12 sati, dok većina poznatih antioksidansa djeluje tek 30 minuta.

'Tajna je u posebnim polifenol antioksidansima koji su topivi u čak 40 posto masnoća. Za razliku od njih, većina poznatih antioksidansa je topiva samo u vodi. Sastojci Seanola ulaze zato u razna tkiva, uključujući masno tkivo mozga, prodiru kroz tri sloja stanica i DNK', rekao je.

Drugi sastojak je Calamarine, omega-3 iz dubokog mora, koji dovodi 85% više DHA omege-3 u srce, mozak, zglobove i oči. Poznato je da se dobro bori s raznim zdravstvenim poteškoćama, od umora, problema s vidom, zglobovima te promjenama raspoloženja i depresijom.

Marine-D3

Imajući na umu navedeno, dr. Lee je kombinirao Seanol i Calamarine s visokim dozama vitamina D te stvorio Marine-D3, novi dodatak prehrani koji bi trebao ukloniti bolesti povezane sa starošću i povišen krvni tlak.

Povećanim unosom omege-3 mogli biste smanjiti povišen krvni tlak. Najbolji izvor su riba i orašasti plodovi, no mnogi se okreću dodacima prehrani. Dr. Lee je otkrio da Calamarine sadrži jednu od najvećih koncentracija omege-3 poznatih znanosti. U kombinaciji sa Seanolom, koji smanjuje upale i štiti stanice, Marine-D3 jača cijeli organizam.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali