Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
NOVA STUDIJA /

Roštilji imaju dvostruko više bakterija od zahoda?!

Ta je razina za čak 124 posto veća od one koja se može naći na zahodskoj školjki što roštilj čini najprljavijim predmetom u vrtu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Lisa Ackerley je britanska stručnjakinja za higijenu koja tvrdi da rešetke za roštilj imaju 1,7 milijuna mikroba na površini od 100 kvadratnih centimetara. Ta je razina za čak 124 posto veća od one koja se može naći na zahodskoj školjki što roštilj čini najprljavijim predmetom u vrtu. Tako visoka razina mikroba znači da su prisutne opasne bakterije i organizmi poput E. coli, salmonele i listerije koje mogu biti osobito opasne ukoliko dođu u kontakt s mesom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike