Rosie Huntington-Whiteley otkrila je što sve radi i čega se sve odriče za vitku liniju. Što vi mislite?

Njena linija nije stigla preko noći, bilo je tu puno rada i odricanja. A i dalje ih ima

26.5.2017.
14:00
afp, Neilson Barnard
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rosie Huntington-Whiteley je divna žena, a vjerojatno je to jedan od razloga zašto ponosno nosi titulu jednog od Victoria's Secret anđela. Ali njena ljepota i skladna figura nisu stigle preko noći.

Uz puno treninga, bilo je tu i puno odricanja. Odnosno, i dalje ga ima. Pa, što to ona točno jede za ovakvu figuru? Rosie tvrdi kako njena prehrana ne uključuje mliječne proizvode, gluten, šećer i alkohol. Dakle, toga nema. Nema ničeg zabavnog...

Pa, ako mislite da se nikad ne biste mogli odreći svega ovoga, vjerojatno ste se pomirili s time da nikad nećete imati tijelo supermodela. Mi smo se pomirile...

'Bilo je jako teško. I dalje je teško'

Ali za nju ovakav način prehrane i života, čini se, savršeno funkcionira. Iako definitivno nije lako. "Bilo je prilično teško, i dalje je, ali mislim da jednom kada počnete vidjeti rezultate, to je zaista genijalno, ja sam se transformirala. Osjećam to na koži, u cijelom tijelu, osjećam se snažno, dobro i punom energije", ispričala je za E!Online.

Ponekad pravila baci u vjetar

No ipak, nije baš da se neprestano pridržava ove stroge dijete, već si ponekad priušti i malo užitka. "Posebne prigode, godišnji odmori, oni trenuci u životu koji su previše opušteni - jednostavno vas zovu da sva nutricionistička pravila bacite u vjetar", rekla je za Shape. Ali, ovakvi dani nisu pravilo, nego iznimka. Sve ostale dane strogo se pridržava svog jelovnika i ne misli odustati.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali