Renee Zellweger progovorila o kilogramima, preobrazbama u Bridget Jones te glasinama da je operirala lice

Image
Foto: AFP, CURTO DE LA TORRE

Renee Zellweger, koju najviše pamtimo kao preslatku Bridget Jones, neprestano ispituju koji je najbolji način gubitka kilograma

1.10.2016.
16:02
AFP, CURTO DE LA TORRE
Play logo

Poznata 47-godišnja glumica priznala je kako je fanovi redovito zaustavljaju na ulici i ispituju postoje li neki trikovi koji im mogu pomoći kod gubitka kilograma. A čini se kako bi Renee trebala biti pravi fitness ekspert, s obzirom da je za svoju ulogu u trećem nastavku filma o Bridget Jones opet morala nabaciti koji kilogram.

Ispituju je o kilaži

shimmer fallback
shimmer fallback

Kad su je upitali je li se opsjednutost izgledom poznatih glumica od strane obožavatelja posljednjih godina smanjila ili povećala, Renee je rekla: "Nisam sigurna mogu li vam točno reći je li se smanjila ili nije. Na ulici me prilično često ispituju vezano uz moju težinu, o tome kako sam izgubila kilograme te trebam li ili ne zadržati ovih dodatnih 11 kilograma. Uglavnom je to prilično zanimljivo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine da je operirala lice

shimmer fallback
shimmer fallback

No pitanje koje Renee smatra puno manje zanimljivim od onog vezanog za težinu, jest pitanje je li se podvrgnula plastičnim operacijama. A nedavno je u Huffington Postu objavljeno njeno otvoreno pismo, u kojem napada taj trend da se žene neprestano secira po pitanju njihova izgleda.

"Nije tajna da se ženina vrijednost kroz povijest procjenjivala na temelju njena izgleda. Premršava, predebela, prestara, ljepša kao brineta, s previše celulita, previše zategnute kože na licu, s premalo kose, s previše sala na trbuhu, prevelika stražnjica...? Ružne cipele, ružna stopala, ružan osmijeh, ružne ruke, ružna haljina, ružan smijeh... A poruka koja iz svega ovoga proizlazi, a koju šaljemo mlađim generacijama, prilično je problematična i bez sumnje kod njih ostavlja niz posljedica i problema po pitanju konformizma, predrasuda, jednakosti, samouvjerenosti, nasilničkog ponašalja i zdravlja. I nije da se to ikoga tiče, ali ja nisam odlučila ni na koji način promijeniti svoje lice i podvrgnuti se operaciji područja oko očiju", napisala je.

Preobrazbe na setu

shimmer fallback
shimmer fallback

Što se pak tiče preobrazbi za potrebe snimanja filmova, tu je Renee već prilično iskusna. Tako je za ulogu Bridget Jones morala nabaciti koji kilogram, kad je igrala Ruby Thewes u Studengori bila je u potpunosti bez šminke, dok je u Chicagu bila u potpuno drugoj krajnosti - kompletno sređena i našminkana. A to što se sa svojim izgledom može na ovaj način igrati za potrebe filmskih uloga smatra izrazito zanimljivim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo