PLAYBOYEVA ZEČICA LIJEČI RAK NA KONTROVERZAN NAČIN: / 'Znam da mogu završiti u zatvoru, ali to mi je jedina šansa'

'Kada su mi liječnici rekli da mi je potrebno liječenje od kojega ću se razboljeti, to mi nije imalo smisla'

1.10.2018.
11:33
Instagram

Bivša Playboyeva zečica, kojoj se vratio zloćudni tumor na mozgu, ispričala je kako je odbila primati kemoterapiju te se okrenula ulju kanabisa - četiri godine nakon što su joj liječnici odstranili tumor koji joj je promijenio osobnost.

Kerri Parker (34) iz Norwicha rekli su da joj se rak vratio i propisali joj kemoterapiju i radioterapiju. Modelu to "nije imalo smisla" jer se, kako kaže, nije mogla pomiriti s time da će joj otpasti sva kosa. Nadu je položila u ulje kanabisa, koje je u Velikoj Britaniji još uvijek ilegalno.

Riskira zatvor

Kerri, koja je nekoć partijala u Playboyevoj vili Hugha Hefnera, prvi je put dijagnosticiran tumor na mozgu 2013. godine, kada se podvrgnula operaciji koja joj je spasila život. Nažalost, u rujnu je ove godine saznala da joj se bolest vratila te da će morati proći kroz 10 - 12 ciklusa kemoterapije.

"Znam da zbog ulja kanabisa mogu završiti u zatvoru, ali iskreno vjerujem da mi je to jedina šansa da preživim", priznala je bivša zečica za Mirror. "Puno sam radila proteklih nekoliko godina. Treniram za crni pojas u borilačkim vještinama i sada sam zdravija te u boljoj formi nego ikad. Kada su mi liječnici rekli da mi je potrebno liječenje od kojega ću se razboljeti, to mi nije imalo smisla."

Svi su joj podrška

"Ne želim da mi otpadne kosa od kemoterapije ili da mi se spali lice od radioterapije. Svakodnevno treniram, vodim manekensku školu i nutricionistički biznis. Ne želim da mi rak sve to upropasti. Kanabis je pomogao mnogim oboljelima i spremna sam položiti sve nade u njega. Ne vjerujem da bi ijedan sudac optužio curu koja koristi kanabis da bi preživjela. Taj sam rizik spremna preuzeti", odlučna je Parker.

Uporaba THC-a je ilegalna u Britaniji pa ga ona nabavlja iz Španjolske. Očekivala je najezdu kritika bliskih ljudi, ali reagirali su sasvim suprotno. "Nitko mi nije rekao da sam loše odlučila. Obitelj mi je podrška. Moja je mama od prvog dana govorila kako ne želi da idem na kemoterapiju. Ona skroz vjeruje da možemo sami pobijediti rak", rekla je bivša zečica.

Promjena osobnosti

Budući da koristi ulje s visokim udjelom THC-a, vidi neke nuspojave. "Spušta mi ionako nizak tlak i imam omaglice, vrtoglavice, slabosti i ubrzan pulas. Sve su to normalni simptomi, rekli su mi. Molim se da se moje tijelo privikne jer ću morati uzimati gotovo 10 puta jaču dozu želim li se riješiti raka. U svakom slučaju, radije biram to nego kemoterapiju. To je moja jedina šansa za život", zaključila je Parker.

Prije bolesti je ova ljepotica vodila glamurozan život i družila se sa slavnima. Pozirala je za Playboy, postala zečica i živjela na visokoj nozi u Playboyevoj vili. Bila je i dublerica Megan Fox u filmu te je osvojila nekoliko prestižnih nagrada ljepote. No, rak joj je prilično promijenio život. Prestala je izlaziti i povukla se u sebe. Liječnici su rekli kako je pretrpjela bizarne mentalne nuspojave koje su normalne kod pacijenata s tumorom na mozgu.

Možda će te zanimati

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali