Na WC bez mobitela / Ozljeda mu promijenila život - do nje došlo jer je predugo sjedio na toaletu s mobitelom!

Image
Foto: Thinkstock

Ako se stalno igrate s mobitelom dok sjedite na toaletu, onda vas ova priča može uvjeriti da prestanete

15.2.2018.
13:45
Thinkstock
VOYO logo

Ako ste slabog želuca, možda je bolje da ne čitate dalje

Muškarac u Kini hitno je odveden u bolnicu nakon što je došlo do prolapsa rektuma. To je stanje u kojem se rektum (donji dio debelog crijeva, odmah iznad anusa) rastegne i viri iz anusa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do prolapsa rektuma može doći prilikom naprezanja tijekom obavljanja velike nužde, i većinom je trajnog postojanja, a često se i pogoršava, to jest sluznica rektuma još više izlazi van. 

Čovjek je rekao liječnicima da je pokušavao obaviti veliku nuždu oko 30 minuta, dok je igrao igricu na svom pametnom telefonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dr. Su Danu, muškarac je pretrpio rektalni prolaps dužine 16 centimetara, ali nakon operacije gastrointestinalnog sustava, uspješno je uklonjen. Liječnik je dodao da muškarac pati od tog stanja otkad je bio dijete, ali nikada do te mjere.

"Pacijent je imao rektalni prolaps prvi put u četvrtoj godini, ali se 'izbočina' u prošlosti povukla. Ali stanje nije liječeno pa se situacija pogoršala", rekao je dr. Su Dan, a prenosi The Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do prolapsa može doći kad  pojedinac ima labavi sfinkter koji može biti uzrokovan ozljedom, kroničnim zatvorom, infekcijom ili oštećenjem živaca. Rektum je zadnji dio debelog crijeva, ali ako se odvoji, može 'skliznuti' iz anusa i okrenuti se 'iznutra van'.

Možda ćete sad drugi put razmisliti kad idete s mobitelom na toalet...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo