Ovo su mi najdraži slatki parfemi: Rihannin Reb'l Fleur, primjerice, kupujem redovito

Image
Foto: cipellica_lutalica / Instagram

Slatki parfemi su mi dragi jer su taman negdje u sredini - niti prejaki, niti premlaki, a ovih pet ima i dosta pristojnu cijenu

30.9.2017.
10:00
cipellica_lutalica / Instagram
Play logo

Nisam jedna od onih osoba koja doma ima 20 bočica parfema, jer zapravo vrlo rijetko uspijem naći parfem koji mi se sviđa. Tako da, naći ih 20 odjednom? Dosta komplicirano. Ali imam one neke parfeme koje jednostavno uvijek volim (i svi su slatki, voćni mirisi), koji mi nikad ne dosade i koje kupujem iznova i iznova. Jedan od takvih je i Rihannin Reb'l Fleur, parfem koji je izbacila u suradnji s američkom Perfumaniom još 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miris su kreirali renomirani majstori parfema, Caroline Sabas i Marypierre Julien, a ovaj voćni miris opisan je kao "privlačan, intenzivan, sofisticiran i nevjerojatno iznenađujuć." Reb'l Fleur je kombinacija mirisa raznog voća - crvenih bobica, šljive i breskve, cvijeća - havajskog hibiskusa, ljubičica i tuberoze, a tu posebnu slatku notu, zbog koje stalno moram imati barem jednu bočicu, daje mu kombinacija mirisa vanilije, pačulija, jantara, kokosove vode i mošusa.

Rihannin Reb'l Fleur i još neki slatkasti parfemi koji su mi fora

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovaj parfem najčešće kupujem u Mülleru (jer ga u DM-u više nemaju), a košta otprilike od 200 do 250 kuna, ovisno o veličini bočice. Da, cijena je stvarno dosta pristupačna. Ali, okej, ovo nije baš jedini parfem koji koristim ikad. Našlo ih se još nekoliko koji prolaze kod mene. Evo koji su to, a možda će se svidjeti i vama ako volite slatkaste mirise.

Princess Night by Vera Wang

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj parfem sam isprobala davno i uvjerena sam da ga se nekad moglo kupiti u Muller trgovinama, ali danas ga se može naručiti eventualno putem Amazona. Cijena? 30-ak dolara za bočicu od 10 mililitara, dakle, otprilike 200 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Vie Est Belle by Lancôme

Prvi put sam ga dobila za rođendan prije par godina i ne nosim ga baš 'za svaki dan', jer bočica košta više od 500 kuna, pa ga čuvam za neke (da, reći ću to...) malo posebnije prilike. Može ga se naći, čini mi se, u gotovo svim drogerijama i parfumerijama kod nas. Kupovala sam ga i u DM-u, i Mulleru i Bipi, a vjerujem da ga možete naći i u Douglasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omnia Amethyste by Bvlgari

Ovaj sam parfem uvijek potajno uzimala mami (oprosti mama), i iako ga sad već dosta dugo ne koristim, taj njegov slatkasti miris mi uvijek ostaje u glavi. Genijalan je, nekad je bio malo skuplji, danas je dosta pristupačan, a i definitivno je pamtljiv. U DM-u ćete za bočicu od 25 mililitara izdvojiti otprilike 350 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Euphoria by Calvin Klein

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calvin Klein je Euphoriu opisao kao "glamurozan, seksi i senzualan miris koji te tjera da istražiš svoje najintimnije želje i snove i oslobodiš se." Okej, mrvicu pretenciozno, ali miris je stvarno super. Slatkast i dosta postojan. A bočicu od 30 mililitara u Douglas parfumerijama ćete platiti 449 kuna.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo