OVA LOŠA NAVIKA DOSLOVNO SMANJUJE PENIS! / Ako odmah ne prestanete, posljedice mogu biti trajne

Ni žene se ne trebaju opuštati misleći kako se to njih ne tiče

10.5.2019.
7:40
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako vas još uvijek od pušenja nije odbilo poskupljenje cigareta, novo otkriće znanstvenika, vjerujte, hoće. Za žene ne jamčimo, ali muškarci će nakon ovoga zasigurno prestati s tom lošom navikom. Naime, pušenje cigareta uvelike utječe na penis, i to tako što ga smanjuje. I ne samo to, uzrokuje erektilnu disfunkciju iliti impotenciju. Pa da vas sad vidimo!

"Za čvrstu erekciju, morate imati dobru cirkulaciju. Pušači imaju veći rizik od ateroskleroze u svim krvnim žilama, uključujući i one u penisu, što može oslabjeti cirkulaciju. Kemikalije u dimu također mogu utjecati na čvrstoću muškog spolnog organa jer nikotin sužava krvne žile. Stanje može biti privremeno ili čak trajno", objasnio je urolog Marc Laniado za Mirror.

Nisu ni žene na sigurnom

Posebno zabrinjava novo saznanje da cigarete utječu i na veličinu penisa, koji se tako s vremenom doslovno može smanjiti. "Budući da pušenje smanjuje cirkulaciju krvi kroz penis, spontano prestaju noćne erekcije, koje su nužne za elastičnost organa, a samim time i njegovu duljinu", dodao je dr. Laniado.

Ni žene se ne trebaju opuštati misleći kako se to njih ne tiče jer pušenje cigareta može biti pogubno i za njihov seksualni život. "Vlaženje intimnoga područja također ima veze sa cirkulacijom, a učinak je isti kao kod muškaraca", upozorio je urolog.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali