NAPRAVITE SVOJ ANTIBIOTIK: / Travar otkriva tajni recept za prirodni lijek protiv svake infekcije

Image
Foto: Flickr
20.2.2016.
7:30
Flickr
Play logo

Shulze je poznat protivnik farmaceutske industrije i o tome javno govori čitav niz godina. Istovremeno, objavljuje recepte za koje tvrdi kako su oduvijek bili poznati u ljudskoj medicini, ali su izgubljeni tijekom povijesti. Shulze ovako objašnjava zašto je upravo čovjek najskloniji oboljenjima od svih bića na ovoj planeti:

"Isprаvit ću vаs. Nisu ljudi jedini bolesni, već su bolesne i biljke i životinje koje su pod utjecаjem bolesnog čovjekа. Glаvni uzroci bolesti su neаdekvаtno stаnište, nezdrаvа ishrаnа i promаšen cilj u životu. Čovjek je stvoren dа živi u prirodi, dа se bаvi fizičkim rаdom, dа se kаo biljojed hrаni svježim biljkаmа i dа uživа u аmbijentu svoje brojne obitelji. Suvremeni čovjek je izаbrаo živjeti izvаn prirode, u prljаvim grаdovimа, bez fizičke аktivnosti, hrаniti se prerаđenom i otrovnom hrаnom, kojа je u velikoj mjeri životinjskog podrijetla, а glаvni cilj mu je trčаnje zа novcem kojim će kupiti otrov koji uništаvа njegovo zdrаvlje i njegov život. U tаkvom životu čovjek nemа prijаtelje i pošto živi potpuno neprirodno logično je dа oboljevа od depresije, kojа ustvаri predstаvljа upozorenje tijelа, kojim se bolesno tijelo obrаćа čovjekovoj sаvijesti i kаže: Jel’ ti hoćeš mene ubiti?", pojasnio je Shulze svoj stav o današnjem čovjeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Njegovi recepti vrlo su popularni među ljudima koji traže alternativnu nasuprot klasičnoj medicini. Tinkture, poput ove od jabučnog octa, može napraviti svatko. Ako je vjerovati ovom čovjeku, to je prirodni antibiotik koji uništava svaku infekciju u organizmu.

Evo što je sve potrebno: đumbir, hren, ljutu papričicu i jabučni ocat. U staklenku sipate jabučni ocat, dovoljno je pola litre. Narežete đumbir, hren, ljutu papričicu, ali i cijelu glavicu crvenog i bijelog luka. To sve stavite na tamno mjesto i istavite nekoliko tjedana. Što duže budete držali ove sastojke u staklenci, to će učinak tinkture biti snažniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Jabučni ocat dokazano ima pozitivan učinak na ljudski organizam. Djeluje antibakterijski i antivirusno, regulira kiselost, jača imunitet. Nakon što je vaš supertonik odležao na mračnom mjestu nekolik tjedana, potrebno ga je procijediti kroz gazu.

Ostatke možete osušiti, pa povremeno dodavati jelima, a tinkturu koristiti, dnevno oko 20 do 30 mililitara. Ukoliko vam je okus neugodan, možete ga razblažiti jednom žlicom meda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo