NEZAPAMĆENI HOROR / Odsjekao si je penis i spremio ga u ladicu, a onda se sve zakompliciralo: Dečko (25) se sada bori za život

Image
Foto: Shutterstock

Mladi Australac bori se za život nakon što je odsjekao svoj penis i stavio ga u ladicu. Policija je zatekla muškarca kako jako krvari

24.2.2022.
11:03
Shutterstock
Play logo

Policajci su u srijedu poslijepodne požurili na adresu u Wollongongu, južno od Sydneya, gdje su zatekli 25-godišnjeg muškarca kako jako krvari.

Muškarac si je odsjekao penis višestrukim alatom i stavio ga u ladicu, a sada se bori za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoć policije

Policija je muškarca prevezla u bolnicu Wollongong, gdje je podvrgnut hitnoj operaciji. Policajcima koji su prvi stigli na lice mjesta ponuđeno je psihološko savjetovanje.

Glasnogovornik policije NSW-a rekao je za Daily Mail Australia da ne komentira incidente samoozljeđivanja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Odsječen penis

Ova samoamputacija dolazi samo nekoliko tjedana nakon što je Tajlanđanin škarama odrezao svoj penis tijekom zastrašujuće psihotične epizode izazvane kanabisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda koja mu je promijenila život dogodila se nakon što je neidentificirani 23-godišnjak popušio dva grama marihuane, što je ekvivalent šest džointova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CVAK TU, CVAK TAMO - I ODE! /

Umislio da mu penis stoji nakrivo pa ga odrezao: Jedan krivi 'trip' i ostade sa svega dva cm 'ponosa'

Dva sata nakon što je prvi put nakon nekoliko mjeseci popušio džoint, počeo je imati bolnu erekciju koja nije povezana s bilo kakvom seksualnom stimulacijom, a može biti nuspojava pušenja kanabisa.

Tijekom svoje halucinacije, muškarac je postao paranoičan jer mu je glava penisa izgledala 'iskrivljeno' dok se pregledavao kako bi identificirao izvor boli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pokušaju da iskorijeni problem, muškarac je odlučio škarama 'odrezati' kožu svog penisa prije nego što ga je potpuno amputirao, ostavljajući patrljak od dva centimetra i posjeklinu od pet centimetara u skrotumu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Amputacija penisa

Play logo

Liječnici su nakratko razmišljali o ponovnom pričvršćivanju muškarčeva penisa, ali se pokazalo da je previše krhak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostao je s 'patrljkom penisa' i trebala mu je operacija kako bi mogao mokriti, stoji u bilješkama slučaja, u Journal of Medical Case Reports, prenosi DailyMail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo