Mnoge od nas bi razljutili komentari koje je ova žena dobila nakon što je pokazala dlake ispod pazuha

Image
Foto: Facebook, Laura De/Florence Lecloux Photographe

Njezina fotografija izazvala je neočekivane reakcije koje nisu ništa drugo nego zloća

23.9.2016.
13:06
Facebook, Laura De/Florence Lecloux Photographe
Play logo

Pokazivanje dlaka ispod pazuha doživjelo je val popularnosti među ženama. Ipak, žene koje ih odluče podijeliti na društvenim mrežama i dalje se suočavaju s mnogim bezobraznim komentarima.

Laura Defalle, belgijska studentica i model, odradila je snimanje u suradnji s Florence LeCloux Photography inspirirano ljepotom ženskog tijela i protiv posramljivanja tijela kao takvog. I sve bi prošlo normalno da Laura nije usput pokazala dlake ispod pazuha, što je, naravno, izazvalo lavinu reakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laurina fotografija na Facebooku dobila je više od 7000 komentara, a mnogi od njih su bili izrazito neugodni i bez poštovanja poput: "Zbog tebe sam povratila 146 puta." Pokušala je doprijeti do različitih feminističkih skupina i napokon dobila podršku.

"Ja sam djevojka koja je odlučila sa svojim tijelom napraviti što želi. Često kažemo kako nema više potrebe za feminizmom jer žene imaju dosta prava. Očito je da nemaju. U Belgiji, zemlji koja sebe naziva slobodnom i razvijenom, žena će zbog odbijanja depilacije biti kažnjenja", kaže Laura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Laura se ipak depilirala i to zato što je tako ona odlučila, a ne jer su je na to natjerali bezobrazni ljudi. "Nekada se obrijem, nekada ne. Ono što je najvažnije jest da je to samo moj izbor", napominje Laura.

Bez obzira na sve negativne komentare, Laura nije uklonila sliku nego ju je ostavila da svi vide koliko jedna takva odluka može potaknuti toliko zloće i mržnje u ljudima zbog obične, normalne, prirodne stvari kao što su dlake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo