OGLAS

Nikad neće biti isti... / Mladi tata jedva je preživio zbog previše energetskih pića, i njegova žena sad želi upozoriti druge

Image
Foto: Facebook/Okolie Stephen

Brianna, koja je u to vrijeme bila samo samo nekoliko tjedana od rođenja njihovog prvog djeteta, podijelila je priču o tome kako se cijeli njezin svijet potpuno raspada...

13.10.2017.
12:27
Facebook/Okolie Stephen
VOYO logo

Za neke, energetski pića jedini su način na koji 'prežive' naporan dan. No, većina ljudi ne razmišlja koje su posljedice toliko kofeina i šećera na njihovo tijelo.

U travnju, tinejdžer iz Južne Karoline iznenada je umro od predoziranja kofeina, koje su energetska pića još pogoršala. Sada je mladi tata po imenu Austin sretan što je preživio nakon što je mjesecima pretjerano pio energetska pića kako bi izdržao naporan radni dan, ali je ostao zauvijek promijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova supruga, Brianna, koja je u to vrijeme bila samo samo nekoliko tjedana od rođenja njihovog prvog djeteta, nedavno je na Facebooku podijelila tužnu priču o tome kako se cijeli njezin svijet potpuno raspada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sara Endres, fotografkinja iz Sacramentom, snimila je niz portreta koji dokumentiraju dnevnu borbu mlade obitelji, nakon Austinove hospitalizacije.

"Pozdrav, moje ime je Brianna, i ovo je moja priča ...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav nije mala stvar. To nisu telefonski pozivi, datumi, pa ni sjećanja. Ljubav je znanje da ćete žrtvovati stvari koje niste ni znali da biste mogli žrtvovati. Ljubav je nesebična.

Jeste li ikada osjetili da vam se život trese? Jeste li ikada bili pogođeni tolikim emocionalnim previranjima, do točke u kojoj sve oko vas postaje nejasno i potreseno? Vaša su uska i na trenutak pomislite kako ne možete ništa učiniti. Ne možete se pomaknuti, ni misliti, ne možete ni reagirati. Ja jesam. Doživjela sam nešto što nikada nisam mislila da ću doživjeti ... i to dok sam bila u devetom mjesecu trudnoće s našim prvim djetetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trudnoća je trebala biti jedno od najvažnijih putovanja na koje ćete ikada krenuti. Stvarate novi život. Imate bezuvjetnu ljubav za nekoga koga niste ni upoznali. Austin i ja smo bili toliko uzbuđeni što ćemo upoznati našeg dječaka. Dovesti ga kući. Biti obitelj. 

Kad sam tu večer išla spavati, nisam mogla ni pomisliti da će se cijeli moj svijet raspasti za nekoliko sati. Sjećam se kako me svekrva probudila to juto: 'Austin je imao nesreću'. Sve što sam znala jest da je moj suprug u bolnici. Najgori dio? Nisam znala zašto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva sata vožnje do bolnice, saznala je da je Austin imao krvarenje u mozgu. Zašto? Liječnici su zaključili da je ovaj užasan događaj bio posljedica njegove nedavne prekomjerne potrošnje energetskog napitka (navika koju je 'izgradio' kad je počeo raditi duže vrijeme i putovati na posao).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon višestrukih operacija, Austinu ima rupu u lubanji, ali je živ. Nakon dva tjedna života u bolnici, uz Austinov krevet i neprestanu brigu hoće li preživjeti, došlo je vrijeme da rodi njihovog sina. 

"Dogodilo se prekrasno čudo dok sam rađala našeg sina. Austin se probudio. Prošlo je tjedan dana prije nego sam ga vidjela. Plakala sam gledajući naše dijete, koje toliko liči na svog oca... Kad je imao malo više od dva mjeseca, naš sin je napokon upoznao svog oca. Dan za koji nisam bila sigurna da će ikada doći. To je bio dan kad se u moje srce vratila mala iskrica sreće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brianna sad svaki dan brine o njihovom prekrasnom dječačiću i Austinu. Priprema obroke, radi fizikalnu terapiju, jezičnu i radnu terapiju. Pomaže mu s osobnom higijenom. Pomaže mu hodati. Pomaže mu u svakom vidu njegovog života...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austin nikad neće biti isti...Njihova priča je zastrašujuća, ali i dokaz postojanja istinske ljubavi i samopožrtvovnosti....

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu Australija
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Hell's kitchen
default_cta
Poseta
Dosje Jarak
Obiteljske tajne
Alvin i vjeverice
San snova
default_cta
Svemirski gusar
Ljubavna zamka
Monte carlo
VOYO logo