OGLAS

Svaka čast! / Mama pozira prekrivena vrećicama za pohranu majčinog mlijeka i širi važnu poruku: 'Moramo se cijeniti'

Image
Foto: Instagram screenshot/Kasey Jones

Kasey Jones nastavlja slati važnu poruku fotografijama koje neki hvale, a neki ne shvaćaju

17.3.2019.
14:22
Instagram screenshot/Kasey Jones
VOYO logo

Mađioničarke - tako bi zapravo trebali zvati mame koje rade i odgajaju djecu u isto vrijeme, ali vrlo često to olako shvaćamo.

Jedna je majka odlučila širiti svijest o tome koliko je uistinu teško žonglirati djecom i obvezama, a rezultat su fotografije koje su se proširile društvenim mrežama brzinom munje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasey Jones, profesorica i umjetnica, jedva je balansirala sve svoje obveze nakon dolaska njezinog drugog djeteta na svijet, a znala je da nije jedina koja teško uspijeva organizirati takav život. Tada je kreirala tzv. 'odijelo mame koja radi.' 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova 'kombinacija' napravljena je potpuno od vrećica za pohranu majčinog mlijeka. Serija fotografija prikazuje Jones kako sjedi u javnom WC-u i pumpa mlijeko za bebu, kako zaposlena sjedi za stolom te telefonira u haljini od vrećica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ranim satima bih se ustala i pumpala mlijeko, potpuno izmorena, a pripremala sam se podučavati preko 100 studenata. Osjećala sam se samo. Kada dojite, budni ste cijelu noć i hranite bebu. Probudite se ranije kako bi pohranili dovoljno mlijeka koje beba može piti dok vas nema. Odete na posao umorni, radite, pumpate, radite, pmpate", ispričala je za Huffington Post. 

No, to nije jedini apel koji je pokušala poslati ovakvim fotografijama. Osvrnula se i na problem osuđivanja dojenja u javnosti. Nije lako zatvoriti se u javni toalet svaki put kada beba treba jesti, istaknula je umjetnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo cijeniti brigu o sebi jednako kao što cijenimo novac", dodala je Jones i objasnila koliku ulogu igra društvo te poručila mamama da nisu same. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje je prve radove u ovom 'outfitu' objavila još 2016. godine, ali još uvijek ih dijeli. Jones je nastavila širiti poruke o tijelu, roditeljstvu i društvu kroz druge ideje na svom Instagram profilu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Šetnja s lavom
Moj pas Marmaduke
default_cta
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Lijek za život
VOYO logo