ubrzajte metabolizam / Jednostavan i ukusan dodatak kavi koji pomaže u topljenju suvišnih kilograma

Image
Foto: Thinkstock
Image
Foto: Thinkstock

Šalica ili dvije kave mogu potaknuti metabolizam. Ali ako svojoj kavi dodajete puno mlijeka ili šećera, vaš omiljeni napitak više nema željeni učinak

7.10.2019.
12:55
Thinkstock
VOYO logo

Kava sadrži polifenole i druge spojeve koji mogu ubrzati vaš metabolizam, povećati razinu energije i pomoći vam da izgubite kilograme. Iako su učinci minimalni (ne možete očekivati ​​da jedna ili dvije šalice kave mogu učiniti sve), ovaj napitak bogat je antioksidansima koji mogu pomoći vašem tijelu da brže sagorijeva masnoće.

Jedan od čarobnih sastojaka koji se nalazi u kavi je kofein. Sigurno da previše kofeina može dovesti do velikog problema s živčanim sustavom i uzrokovati nesanicu, ali šalica ili dvije kave (po mogućnosti ujutro) mogu potaknuti metabolizam. Ali ako svojoj kavi dodajete puno mlijeka ili šećera, vaš omiljeni napitak više nema željeni učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixabay
Image
Foto: Pixabay

(Foto: Pixabay)

Prema istraživanjima na Sveučilištu Michigan, aktivni spoj cinnamaldehid koji se nalazi u cimetu može pomoći u sagorijevanju masnoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dodavanje cimeta pokrenulo je stanice u metaboličkom procesu. Toplina mu pomaže da efikasnije sagorijeva lipide u natečenim masnim stanicama. Rezultati su, kako su naveli istraživači, podržali prethodna istraživanja koja pokazuju da cinnamaldehid ima pozitivan učinak protiv pretilosti", piše Newsweek. Dodajte žličicu cimeta u svoj omiljeni napitak i ubrzajte metabolizam. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo