Play ponuda

Jedno je istraživanje pokazalo kako muškarci ipak ne vole prirodan izgled tamo dolje

Image

A kakve su vaše navike? I što mislite o ovome?

15.5.2017.
11:00
Play ponuda

Ovo će sad zvučati potpuno ludo, ali možda su dlačice na intimnom području jedan od razloga zašto ste same. Da, zvuči stvarno ludo. Ali nažalost, nedavno provedeno istraživanje na uzorku 4.146 muškaraca između 18 i 35 godina je pokazalo da im je jako bitno na koji način brinete o izgledu tamo dolje i kod nekih ne prolazi čak ni uredno uređen grm, a apsolutno nikako prirodan izgled istog.

I unatoč tome što im se sviđa vaša osobnost i što im se sviđa kako razmišljate, malo će muškaraca napraviti kompromis kada je riječ o ovome. A evo konkretnih rezultata:

Čak 46 posto ispitanika izjasnilo se kako najviše vole kada dolje uopće nema dlaka, 30 posto tvrdi kako im je najdraža uređena frizura, 12 posto preferira samo tanku crtu, a samo 6 posto ispitanika je reklo da im je u redu kad je dolje sve potpuno prirodno.

Žene sve manje furaju prirodan izgled

shimmer fallback
shimmer fallback

A čini se kako većina žena sluša njihove potrebe, jer je nedavno provedena studija objavljena u magazinu JAMA Dermatology pokazala da čak 83,8 posto žena između 18 i 65 godina redovito uređuje dlačice na intimnom području - a taj broj raste iz dana u dan (i među ženama koje to čine najčešće one su između 18 i 34 godine). A kakvo je vaše mišljenje? I vaše navike?

Play ponuda
Play ponuda