Isprobale ste već sto preparata za njegu lica i kože, ali baš i ne pomažu? Možda će vam se od ovoga koža preporoditi

Image
Foto: katymage/instagram

Ponešto za njegu lica, ponešto za njegu tijela

28.9.2017.
13:30
katymage/instagram
VOYO logo

Zanimljivo je da se koža, kao najveći organ tijela, neprestano obnavlja i ljušti. Novonastale stanice kože su stalno u diobi i potiskuju one iz dubljih slojeva pa na samu površinu uvijek dolazi sloj mrtvih, pločastih stanica, koji se ljušti i otpada.

Ovaj proces posebno je intenzivan na prijelazu sezona ljeto/jesen, ali i pod utjecajem zagrijanog i dehidriranog zraka u zatvorenim prostorima zimi. U tom procesu važno je ponekad potpomognuti ljuštenje vanjskim djelovanjem, a kako bi se mlada i zdrava koža što lakše obnavljala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mehaničkim uklanjanjem uz pomoć specijaliziranih preparata sa pilizirajućim zrncima lagano uklanjamo odumrle stanice s površine kože, a razlikuju se po strukturi i namjeni pa je tako potrebno razlikovati piling za lice i tijelo. Piling za lice se lako primjenjuje, nekoliko minuta masaže i lice će zablistati.

Nešto za lice, nešto za tijelo

Image

Olival

Olival piling za njegu i čišćenje lica s uljem smilja nježno i učinkovito odstranjuje nečistoće i odumrle stanice s površine kože. Sadrži fino usitnjena zrnca koštica masline i marelice u prirodnoj hidratantnoj podlozi obogaćenoj eteričnim uljem smilja nakon čega je koža lica i vrata zategnuta, nježna i glatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No kada se radi o tijelu, tu je nešto veća površina, koža značajnije deblja i zahtjeva čvršću masažu. Kod pilingiranja tijela, vrlo je praktično koristiti piling gelove za tuširanje s dispergiranim piling zrncima. Primjenjuju se uz blagu masažu, kružnim pokretima, pomažu ljuštenju odumrlih stanica s površine kože i jednostavni su za primjenu.

Gel koji ne sadrži štetni SLS-a, ali sadrži korisne tvari koje dodatno hidratiziraju našu kožu

Olival Čarobni piling gel ne sadrži štetni SLS-a, a sadržani emolijentni biolipidi dodatno hidratiziraju kožu dok zrnca usitnjenih koštica marelice i masline pilingiraju i dodatno potiču regeneraciju te produljuju mladenački tonus i izgled kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprobala sam Olivalovu liniju za njegu lica i tijela i evo kako me se dojmila hrvatska prirodna kozmetika

Nakon upotrebe pilinga, koža doslovce zablista, na dodir je glatka, meka i dugoročno poboljšava strukturu kože, a ovako očišćena sada je spremna za hranjenje i hidrataciju bogatim kremama, suhim uljima ili maskama kako ne bi došlo do kontra efekta i pretjeranog isušivanja kože, pogotovo kod osjetljive ili suhe kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probale smo Olival hidratantnu kremu i koncentrat za ruke, jesu li ispunili naša očekivanja?

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo