Play ponuda

BRUTALAN TRIK PROTIV BORA KOJI MOŽETE ODRADITI KOD KUĆE: / Rezultati su vidljivi odmah, ali nije za slabiće

Image
Foto: Shutterstock

Kate Moss je jedna od njegovih slavnih pobornica koje se kunu da djeluje trenutno

20.10.2019.
8:35
Shutterstock
Play ponuda

Legendaran supermodel Kate Moss i u 45. godini oduzima dah svojom pojavom. Uvijek besprijekorna izgleda, s njegovanom kosom i kožom, ona je prava osoba za dijeljenje beauty savjeta, pa je upravo to i napravila u intervjuu za časopis Stylist.

"Frizeri Sam McKnight i Guido Palau naučili su me kako najbrže dobiti volumen kose na tjemenu. Sve što treba uraditi jest prstima lagano trljati i štipati korijen kose, a možete koristiti i četkicu za zube", otkrila je Moss, a onda se prebacila na njegu kože.

Image
KOZMETIČARKA ŠOKIRALA TRIKOM PROTIV BORA: /

Besplatno je i uvijek pri ruci, ali žene se i dalje nećkaju

Image
KOZMETIČARKA ŠOKIRALA TRIKOM PROTIV BORA: /

Besplatno je i uvijek pri ruci, ali žene se i dalje nećkaju

Imate li hrabrosti za ovo?

Navela je kako redovito kožu hidrira uz pomoć različitih maski, ali i da make-up trikove često saznaje od svoje kolegice Naomi Campbell. Ipak, njezine savjete, priznaje, ne posluša svaki put. Najviše pažnje privukao je trik Kate Moss za borbu protiv bora i podočnjaka, za koji jamči da daje ekspresne rezultate, ali mnoge žene ga ne mogu primijeniti jer im je previše ekstreman.

"Napunite umivaonik hladnom vodom i unutra ubacite led te nekoliko kolutova krastavaca pa u to zaronite lice i držite koliko možete. Ovaj trik trenutno smanjuje otečenost i zateže kožu", tvrdi Moss.

Play ponuda
Play ponuda