MEDICINSKI MISTERIJ / Doktori je uvjeravaju da je trudna - iako se nije seksala godinu dana! 'Nikad nisam bila ovako zbunjena'

TikTokerica Samantha Gibson trpila je jake bolove u trbuhu pa je otišla liječniku. Dala je krv i stigli su nalazi - trudna je. Samantha je ostala šokirana s obzirom da nije imala seksualne odnose godinu dana

19.9.2021.
15:24
Screenshot/TikTok/gibson_sammi
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

TikTokerica Samantha Gibson u svom videu je ispričala o šoku koji je doživjela kada su joj iz medicinskog laboratorija javili da je trudna. Ona se, naime, godinu dana nije seksala pa joj nije bilo jasno kako su došli do tog zaključka, piše The Sun.

Pomislila je kako mora biti riječ o pogreški s obzirom na to da nije imala odnose preko godinu dana, a njezin video je pregledan gotovo milijun puta.

Trpjela je jake bolove u trbuhu

"Nalaz krvi pokazao je trudnoću, a znala sam da se nisam seksala najmanje godinu dana, možda i više", rekla je Samantha. Na vađenje krvi se odlučila jer je tih dana imala česte vrtoglavice i bolove u trbuhu zbog kojih je jedva hodala.

"Liječnik mi je savjetovao da izvadim krv, a kad su me nazvali iz laboratorija, rekli su mi da su mi hormoni trudnoće jako visoki", kaže Samantha. Ona je njih uvjeravala da nije trudna, dok su je oni uvjeravali da jest. Zato se odlučila na ponovno vađenje krvi da provjere o čemu je riječ.

Opet je vadila krv

"Opet sam izvadila krv i čekala nalaze, no nikad mi se nitko nije javio", rekla je. Budući da je od tada prošlo nekoliko mjeseci, sada je potpuno sigurna da nije trudna.

Pretpostavlja da su u laboratoriju pomiješali nalaze. Samantha i dalje trpi jake bolove u trbuhu te opet mora k liječniku na daljnja testiranja.

"Ne mogu ni opisati kako sam bila zbunjena", dodala je Samantha.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali