Play ponuda

Više volite mat nego sjajne ruževe, a crveni su vam draži od smeđih? Evo što vaš odabir ruža govori o vama

Image
Foto: j_make_up / instagram

Boje, teksture, sjaj... Sve ovo možda može reći ponešto i o vašem karakteru, pa, evo na koji točno način

25.2.2018.
11:46
j_make_up / instagram
Play ponuda

I dok neke od nas obožavaju boje i u ormaru teško nalaze par crnih, sivih ili bijelih stvari, nekima je ormar pak ispunjen crnim, sivim i bijelim stvarima, a boje nose samo na dane kad se osjećaju baš posebno sretnima i inspiriranima.

No, koliko god nam to na prvu izgledalo nevažnim, boje i naš odabir određenih boja o nama govore mnogo. I tako je odavno; određene boje ruža simboliziraju različite stvari, na vjenčanju se nosi bijela boja, a kad smo tužni odabiremo crnu.

Boje su posvuda oko nas i simboliziraju naše osjećaje i energiju, a sigurno se dosad još niste zapitale što boje ruževa koje odabirete na dnevnoj bazi možda govore o vama. Iako zvuči pomalo blesavo, ovo zapravo ima smisla. A, evo što svaka pojedina boja govori.

1. Crveni ruževi

Ako ste vi jedne od onih koje otvoreno govore o strastima, seksu i sličnim temama te ste općenito otvorene po pitanju novih iskustava, vjerojatno često odabirete upravo klasičnu, crvenu boju ruža. A i ovo je boja za sve žene koje se jednostavno žele osjećati seksi i samopouzdanima.

2. Metalik ruževi

Metalik ruževi idealni su za djevojke koje su u životu uvijek odvažne i imaju svojevrsni futuristički pogled na svijet. Za sve vas zaljubljenice u gadgete, tehnologiju i sve što je suvremeno, ovo je idealna boja ruža, a isto tako ovo odabiru djevojke koje se upravo šminkom žele posebno istaknuti.

3. Crni ruževi

Ako dosta često odabirete tamne, pogotovo crne ruževe, vjerojatno ste osobe koje se ne boje poduzimanja rizika i koje ste uvijek otvorene, iskrene i direktne prema svima. Crni su ruževi itekako hrabar i odvažan odabir, a žene koje ih odabiru su također sve to, pa onda još malo više. I da, s ovim ženama je možda najbolje ne ulaziti u rasprave, jer će vrlo vjerojatno uvijek pobijediti.

4. Ljubičasti ruževi

Djevojke koje odabiru ljubičaste boje ruževa često su nevjerojatno slobodnog duha i uvijek traže neke nove avanture, putovanja, iskustva... Ljubičasta je također boja za one koji su u potrazi za samima sobom i koji sebe žele bolje upoznati, a kod onih koje ih odabiru odaju dojam slobode i nesputanosti.

5. Pink ruževi

Žene koje često odabiru svijetlije nijanse pink ruževa često su pomalo samozatajne, ali se s druge strane jako vole dobro zabavljati. Razigrane su, tople i srčane i svemu u životu pristupaju s ovim emocijama u sebi.

6. Nude ruževi

Nude ruževe najčešće biraju direktne djevojke koje svakome u lice kažu ono što ga ide, bez previše drame, skrivanja i glumatanja. Obično je riječ o prirodnim djevojkama koje nemaju što skrivati, jer su uvijek i sa svima potpuno iskrene, a ovim prirodnim nijansama ruževa te svoje pozitivne osobine još i dodatno ističu.

7. Narančasti ruževi

Narančasta je boja onih razigranih, pomalo djetinjastih i opuštenih djevojaka, koje najviše od svega uživaju u odmoru, praznicima i opuštanju. Također, ovakve djevojke cijene svaki lijepi trenutak koji im život pruži te im također nije nimalo strano provoditi vrijeme sa samima sobom.

8. Smeđi ruževi

Ovakve, tamnije i jednostavnije boje ruževa najčešće biraju žene koje su na van pomalo zatvorene i koje se otvaraju samo osobama do kojih im je zaista stalo i kojima sto posto vjeruju. One su ispred sebe izgradile svojevrstan zid zaštite kojeg je ponekad užasno teško probiti, a pri odabiru ljubavnih partnera i prijatelja često su neizmjerno izbirljive, odnosno, možda bi to bolje bilo reći - oprezne.

9. Kristalni i šareni ruževi

Žene koje se vole ekstra potruditi oko svega u životu, isto se tako vole ekstra potruditi i oko odabira ruža koji je često vrlo odvažan i nesvakidašnji. One su također vrlo pažljive, strpljive i posvećene - svemu što rade - a isto tako i svakom make-up looku, koji baš uvijek mora biti sto posto savršen. Jer, ako nešto započneš, onda to napravi tako da bude najbolje ikad. Ovo je njihov životni moto.

10. Mat ruževi

Žene koje najčešće odabiru jednostavne, mat ruževe vole da im u životu sve ide glatko i 'kao po špagi'. I da, nisu baš naročito opuštene... Kad se za nešto uhvate, teško im je to pustiti, i više su za stvaranje čvrstih i trajnijih odnosa u životu nego li za neobavezne veze i vezice. A to samim time znači da su u svim vezama u životu nevjerojatno odane, vjerne i iskrene, u svakom trenutku.

11. Sjajni ruževi

Hmm, najjednostavnije je reći da su žene koje odabiru ovakve ruževe rođene da budu Instagram zvijezde. Okej, možda ne nužno, ali su to svakako osobe koje vole biti u centru pažnje i koje vole da je pozornost okrenuta njima, gotovo uvijek. Njima je vrlo važno što drugi misle o njima i naporno rade na tome da u društvu imaju dobar imidž. To im je, na neki način, čak i mali životni cilj.

Play ponuda
Play ponuda